Dit luxe gemengde pakket van varkensvlees afkomstig van de buitenvarkens van sAndershof, bevat:
Karbonade – 1 verpakking van 250 gram
Schnitzel – 1 verpakking van 300 gram
Hamlap/filetlap – 2 verpakkingen van 300 gram
Saucijzen rozemarijn – 2 verpakkingen van 200 gram
Hamburgers – 2 verpakkingen van 200 gram
In samenwerking met Danielle van Smakelijk Weten hebben we flexiburgers ontwikkeld. Deze heerlijke burgers bestaan uit gehakt, noten en plantaardige ingrediënten. Het rundvlees is natuurlijk van 100% grasgevoerd natuurvlees.
Schotse Hooglanders op de Vega toer!? Minder vlees eten is een goed idee maar de vega producten vielen ons nog niet mee. Na een half jaar brainstormen denken we het te hebben. Een flexiburger van gehakt, noten en plantaardige ingrediënten.
Na een ontwikkel en testfase zijn de ‘proevers’ heel enthousiast!
Van de lever en tong van de buitenvarkens heeft onze slager deze lekkere leverworst gemaakt. Heerlijk voor op brood of op toast als borrelhapje!
Gekruid met Keltisch zeezout, peper, gember, koriander, kardemom, nootmuskaat en foelie.
De leverworst wordt bevroren geleverd. Door de vacuüm verpakking is de worst na ontdooien nog 2 maanden houdbaar in de koelkast. Na aanbreken binnen een week opmaken.
Runderbotten zijn erg geschikt voor het maken van bottenbouillon. En bouillon van botten van 100% grasgevoerde koeien is extra gezond, met veel omega 3 vetzuren, CLA, vitamine E, gelatine en collageen. Het summum op het gebied van gezonde voeding. Je kunt de bottenbouillon gebruiken als basis voor je soep, om zo als bouillon te drinken of door sausen en gerechten. De toepassingen zijn eindeloos, zoals je ook kunt lezen in het super dikke boek over bottenbouillon van Louise Hay.
Kant en klare geconcentreerde bone broth. Bottenbouillon is het summum op gebied van gezonde voeding. Meer weten? Je leest het in dit bericht over bottenbouillon
Elke week een stoofzondag. Naast stooflap kan er ook bieflap in het stooflap pakket grasgevoerd natuurvlees zitten. Bieflap kun je ook stoven, maar leent zich tevens goed voor bakken als biefstuk. De stooflappen kun je gebruiken in stoofpotjes, maar ook om te bakken en te braden.
Stooflappen zijn meestal magerder dan riblappen. Deze soort zit in een ander product, Stoofvlees pakket grasgevoerd natuurvlees VET – 2 kg
Paarden gehaktpakket 1 kilo, van 100% grasgevoerd natuurvlees.
100% grasgevoerd paardenvlees / natuurvlees
Bevat circa 4 verpakkingen van circa 250 gram
Ongekruid paardengehakt
De paarden (Exmoor paarden) komen uit het natuurgebied de Onlanden. Ze lopen in natuurlijke familie kuddes (tussen de Schotse Hooglanders). Doordat de kuddes te groot worden, ontstaat er een overschot aan paarden
De paarden zijn nooit behandeld met medicijnen of antibiotica
De smaak van het paardenvlees is iets zoeter vergeleken met rundergehakt en wordt daardoor vaak als aangename smaak ervaren.
Paardenvlees is een mooie bron van ijzer (oftewel heemijzer, de best opneembare variant van ijzer).
Super makkelijk en snel klaar. De saucijsjes zijn gemaakt van 100% grasgevoerd rundvlees, worden heel kort gerijpt (en daardoor histamine arm) en zitten in een varkensdarm. Je ontvangt circa 10 verpakkingen van 2 saucijzen. Elke rundersaucijs weegt 100 gram.
Paarden bief pakket 1 kilo, van 100% grasgevoerd natuurvlees.
100% grasgevoerd paardenvlees / natuurvlees
Bevat circa 4 verpakkingen van circa 250 gram (2x haasbiefstuk en 2x kogelbiefstuk)
De paarden (Exmoor paarden) komen uit het natuurgebied de Onlanden. Ze lopen in natuurlijke familie kuddes (tussen de Schotse Hooglanders). Doordat de kuddes te groot worden, ontstaat er een overschot aan paarden
De paarden zijn nooit behandeld met medicijnen of antibiotica
De smaak van het paardenvlees is iets zoeter vergeleken met rundvlees en wordt daardoor vaak als aangename smaak ervaren.
Paardenvlees is een mooie bron van ijzer (oftewel heemijzer, de best opneembare variant van ijzer).
Paarden botten 3 kilo, van 100% grasgevoerd natuurvlees.
100% grasgevoerde paarden
De paarden (Exmoor paarden) komen uit het natuurgebied de Onlanden. Ze lopen in natuurlijke familie kuddes (tussen de Schotse Hooglanders). Doordat de kuddes te groot worden, ontstaat er een overschot aan paarden
De paarden zijn nooit behandeld met medicijnen of antibiotica
Paarden saucijzen pakket 1 kilo, van 100% grasgevoerd natuurvlees.
100% grasgevoerd paardenvlees / natuurvlees
Bevat circa 5 verpakkingen van circa 200 gram (verpakt per 2 saucijzen, in totaal 10 saucijzen)
Ingrediënten van de saucijsjes zijn:
Paardenvlees, Keltisch zeezout, koriander, peper, gember, foelie.
De paarden (Exmoor paarden) komen uit het natuurgebied de Onlanden. Ze lopen in natuurlijke familie kuddes (tussen de Schotse Hooglanders). Doordat de kuddes te groot worden, ontstaat er een overschot aan paarden
De paarden zijn nooit behandeld met medicijnen of antibiotica
De smaak van het paardenvlees is iets zoeter vergeleken met rundergehakt en wordt daardoor vaak als aangename smaak ervaren.
Paardenvlees is een mooie bron van ijzer (oftewel heemijzer, de best opneembare variant van ijzer).
Paarden steak pakket 1 kilo, van 100% grasgevoerd natuurvlees.
100% grasgevoerd paardenvlees / natuurvlees
Bevat circa 4 verpakkingen van circa 250 gram entrecote
De paarden (Exmoor paarden) komen uit het natuurgebied de Onlanden. Ze lopen in natuurlijke familie kuddes (tussen de Schotse Hooglanders). Doordat de kuddes te groot worden, ontstaat er een overschot aan paarden
De paarden zijn nooit behandeld met medicijnen of antibiotica
De smaak van het paardenvlees is iets zoeter vergeleken met rundvlees en wordt daardoor vaak als aangename smaak ervaren
Paardenvlees is een mooie bron van ijzer (oftewel heemijzer, de best opneembare variant van ijzer)
Tartaar is fijn gemalen biefstuk, ongekruid. Kort aan weerszijden bakken en zelf kruiden met zout en peper.
Super snel klaar en perfecte kwaliteit. 100% grasgevoerd rundvlees. Elk tartaartje weegt ca. 100 gram.
De Jodenhaas wordt ook wel diamanthaas genoemd. De naam Jodenhaas is ontstaan omdat Orthodoxe joden geen vlees van de achterbout mogen eten. Dit stukje vlees komt van de voorbout; daarom Jodenhaas. Verpakt in porties van 250 gram.
Geen werkvlees, dus uiterst mals. Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
Voor stoofpotjes en krachtige bouillon. De schenkels bestaan uit 100% grasgevoerd rundvlees met been en merg.
Met schenkel met been worden de lekkerste en krachtigste soepen en bouillons gemaakt. Doordat het been en vlees bevat heb je meteen een goed gevulde soep. Het leent zich ook goed voor smaakvolle stoofpotjes en de Italiaanse klassieker; ‘Ossobuco’.
Short Ribs met vet, afkomstig van 100% grasgevoerde koeien. De Short Ribs gaar je langzaam en dan wordt het zo gaar dat het vlees van het bot valt. Omdat het rundvlees betreft is de smaak heel anders dan Spare Ribs van het varken. Het vergelijk betreft de onderdelen, namelijk ribben en vlees.
Voor de liefhebber van ‘low and slow’ bereiding. Dus op lage temperatuur lang garen.
De Flat Iron Steak is een populaire naam voor sukade aan één stuk. De naam komt door de vorm van het vlees, dat lijkt op de onderkant van een strijkijzer (Iron in het Engels). Sukade wordt meestal gebruikt als stoofvlees en wordt door liefhebbers ook wel de meest smaakvolle steak genoemd. Bij de Flat Iron steak heeft de slager de zeen weggesneden.
We gebruiken hiervoor de beste sukade, waardoor dit heerlijk te bakken is als steak (biefstuk).
Een ware traktatie. De kogelbiefstuk wordt gesneden van de kogel van het bovenbeen van een rund of van de kogel van het spierstuk. De kogel is dat deel van het vlees dat bij het kogelgewricht zit. Vandaar ook de naam kogelbiefstuk. Natuurlijk 100% grasgevoerd.
Runderchipolata in schapendarm! Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
5 verpakkingen van 4 chipolata worstjes.
Elk chipolataworstje weegt ca. 45 gram.
In totaal 20 stuks.
De ossenhaaspuntjes. Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
Net zo heerlijk als de ossenhaas, maar dan als saté blokjes. Voor bereiden van sublieme saté of lekker in de roerbakschotel.
Lees op deze pagina de tips voor de bereiding van ossenhaaspuntjes.
Longhaas is een relatief onbekende soort rundvlees, afkomstig van de spier achter de longen. Een spier die constant in beweging is. Smaakvol, met een bite.
Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
Prachtig stuk vlees, dit staartstuk van de koe. Voorzien van een mooie laag vet. Dit geeft veel smaak en houdt het vlees sappig en mals. Inhoud: 1 verpakking van 1kg
Echt ambachtelijk gerookte worst, zonder gekke toevoegingen.
Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen. Opwarmen en klaar, heerlijk in de stamppot of erwtensoep.
Deze smaakvolle runderrollade is gemaakt van 100% grasgevoerd rundervlees en weegt circa 795 gram. Te bereiden in de pan, slowcooker, oven of römertopf.
Toegeven, het klinkt een beetje spannend, maar de tong is gewoon een spier. Na de eerste aarzeling proef je het meest malse vlees wat je ooit hebt geproefd. Een beetje vreemd, maar zo lekker! Meer dan biologisch, van 100% grasgevoerd rundvlees.
Runderhart is heerlijk en net als ander orgaanvlees erg gezond. Boordevol vitamines en mineralen. Bereiden als biefstuk, het is immers ook een spier. Van 100% grasgevoerd natuurvlees.
Liefhebbers van gezonde vetten kunnen door het eten van rundervet extra dierlijk vet nuttigen. Even aanbakken in de pan (gelijk aan bereiding van biefstuk) en dan opeten. Het rundervet van 100% grasgevoerd natuurvlees is neutraal van smaak en kan met kruiden op smaak gebracht worden.
Gezond snacken. Deze droge worst van 100% grasgevoerd rundvlees is door onze slager gemaakt zonder E-nummers. Op ambachtelijke wijze gerookt op eiken- en beukenhout. Glutenvrij. Méér dan biologisch.
Deze droge worst, gemaakt uit vlees van 100% grasgevoerde runderen, wordt op ambachtelijke manier gerookt op eiken- en beukenhout. Gekruid met peper, Keltisch zeezout, gember, koriander, kruidnagel, foelie, karwijzaad. Glutenvrij en zonder E-nummers. De droge worst zit in een varkensdarm.
De droge worst wordt bevroren geleverd. Door de vacuüm verpakking is de worst 6 maanden houdbaar. Ook na ontdooien, mits in gesloten verpakking bewaard.
Hmm, lekker én gezond snacken! De droge worst van buitenvarkens wordt op ambachtelijke manier gerookt op eiken- en beukenhout. Gekruid met peper, Keltisch zout, koriander, kruidnagel, foelie en karwijzaad. Glutenvrij en zonder E-nummers en nitriet.
Heerlijk gebraden rundergehakt van 100% grasgevoerde runderen. In dunne plakjes gesneden en verpakt per circa 100 gram. Je ontvangt 5 pakjes.
Gekruid met Keltisch zeezout, paprika, prei, ui, peterselie, mosterd, piment en zwarte peper. Goed vlees heeft geen ongezonde E-nummers of kleurzout nodig!
De gebraden runderrollade is in dunne plakjes gesneden en vervolgens verpakt per circa 100 gram. Je ontvangt 5 pakjes. Gekruid met Keltisch zeezout, peper, kruidnagel, koriander, nootmuskaat en gember. Zonder ongezonde toevoegingen.
Natuurlijk van 100% grasgevoerd rund. Lekker op brood of op het borrelplankje.
Rosbief als vleeswaren. De rosbief is in dunne plakjes gesneden en daarna verpakt per circa 100 gram. Je ontvangt 5 pakjes. Gekruid met peper en Keltisch zeezout.
Echt gerookt en in dunne plakjes gesneden rookvlees van 100% grasgevoerde runderen. Verpakt per 100 gram. Je ontvangt 5 pakjes. Onze vleeswaren bevatten geen nitriet maar zijn gezouten met Keltisch zeezout.
Ontbijtspek in dunne plakjes gesneden. Heerlijk met ei of op de pannenkoek…
Het verschil tussen bacon en ontbijtspek is dat bacon wordt gemaakt van de karbonadestrook van het varken, en ontbijtspek van het buikspek van het varken. Het varkensvlees is afkomstig van vlees van buitenvarkens van sAndershof of van het Livar varken. Deze ontbijtspek is gezouten met Keltisch zeezout en bevat geen nitriet houdend kleurzout.
Entrecote is genieten, met een klein vetrandje. Gesneden van de dunne lende van 100% grasgevoerd natuurvlees. Entrecote bereid je als biefstuk. Verpakt in porties van 250 gram.
Ook wel vanglap genoemd. De vang, waaruit de bavette wordt gesneden, is een stuk werkvlees van de koe. De structuur is vrij grof. De bavette is een heerlijk stukje biefstuk, met een lekkere bite. Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
Gezond bakken en frituren dat kan met dit zuivere vet. Reuzel is gesmolten vet van de buitenvarkens. Tijdelijk niet-gezeefde reuzel. Puur, zonder toevoegingen.
In kartonnen bekers, wel zo biologisch en milieuvriendelijk.
Gerookt en gezouten varkensvlees. Van de buitenvarkens van sAndershof óf van de buitenvarkens van Livar.
Met Keltisch zeezout, zonder nitriet want we gebruiken geen kleurzout. Super smaakmaker.
Verpakt per 200 – 250 gram.
Het kan! Kippenvlees én antibioticavrij. Deze hele kip weegt 1,5 kilo. Prijs per kilo is €9,73
De kip is panklaar. Wij adviseren de kip 2 dagen voor bereiding uit de vriezer te halen en in de koelkast volledig te laten ontdooien. Op deze manier krijgt de kern van de kip ook de kans volledig ijsvrij te worden.
Kipkarbonade zonder antibiotica. Kipkarbonade is de hele dij, dus filet en bot, en wordt daarom ook wel kippendij genoemd. Filet van kippendijen is nog zachter dan kipfilet en erg smaakvol. Zoek je kippendijen zonder bot? Zoek dan bij onze kipproducten naar dijfilet.
Eindelijk zijn er ook antibioticavrije kippenvleugels….De kippenvleugel bestaat uit de eerste en tweede lid van de vleugel, zonder tip. De vleugels bereid je in de pan, barbeque, airfryer of oven. De vleugels kun je, dankzij de vele gewrichtjes, ook goed gebruiken om kippenbouillon van te trekken. Hoe je dit doet? De botjes doe je terug in de pan en deze verwarm je circa twee uur op laag vuur. Hier krijg je een supergezonde gelatine van, dé basis voor dikke bouillon.
Smaakvolle, gezonde kippenbouillon maak je zelf met deze goed bevleesde kipkarkassen. Van antibioticavrije kip.
Dit product bestaat uit 3 of 4 kipkarkassen. Een zak is minimaal 800 gram, meestal meer.
De kipkarkassen zitten los gevroren in een hersluitbare zak. Je kunt ze daardoor makkelijk per stuk gebruiken.
Antibiotica vrije kipfilet in reepjes gesneden. De zak is hersluitbaar. Je kunt dus gemakkelijk de benodigde hoeveelheid kipfiletreepjes uit de zak halen en de zak daarna weer terugplaatsen in de vriezer. Erg handig!
Antibioticavrije kippenlever. Vooral bij een orgaan als de lever is het belangrijk dat het antibioticavrij is. Erg lekker als paté, mousse of gewoon kort gebakken in de pan.
Voor deze kaas van Ecoboerderij De Haan lopen de koeien zoveel mogelijk buiten, als ze in de winter op stal staan krijgen ze alleen gras, géén ‘krachtvoer’. Het weiland wordt bemest met stalmest, compost, Keltisch zeezout vol waardevolle mineralen – en met magnesium (Zechsal). De koeien krijgen alleen gras, klaver, kruiden, hooi en luzerne, een plant uit de vlinderbloemenfamilie.
Deze overheerlijke kaas wordt nu ook bij ons aangeboden! Het gaat om kilostukken (gesneden vanuit een groot wiel), vacuüm verpakt per ongeveer 1 kilo.
De kaas is belegen, en heeft een T.H.T. van 3 maanden na levering
Nordic Kings Grass Fed Beef Heart bevat gevriesdroogd runderhart. Rijk aan voedingsstoffen. Afkomstig van KRAV gecertificeerde, 100% grasgevoerde runderen.
Grass Fed Beef Heart is speciaal geschikt als je op zoek bent naar:
een natuurlijke ondersteuning van je energieniveau (Q10)
aanvulling van taurine (ondersteunt rust en kalmte)
het ondersteunen van je spierkracht bij o.a. sporten
hernieuwde kracht na ziekte of zwakte
het leveren van de voedingsstoffen die je hart nodig heeft
Nordic Kings Grass Fed Beef Liver bevat gevriesdroogde lever van 100% grasgevoerde, Zweedse runderen.
Grass Fed Beef Liver is speciaal geschikt als je op zoek bent naar:
een natuurlijke ondersteuning van je vruchtbaarheid, energieniveau of detoxificatie
aanvulling van voedingsstoffen zoals vitamine A en ijzer in een natuurlijke matrix
een natuurlijke & goed opneembare multi
hernieuwde energie en kracht na een periode van ziekte of zwakte
precies die voedingsstoffen die je lever nodig heeft
Nordic Kings Grass Fed Beef Kidney bevat gevriesdroogde rundernieren van 100% grasgevoerde Zweedse runderen. Rijk aan voedingsstoffen.
Grass Fed Beef Kidney is speciaal geschikt als je op zoek bent naar
een natuurlijke ondersteuning van je detoxificatie
aanvulling van voedingsstoffen zoals selenium en ijzer in een natuurlijke matrix
aanvulling van DAO (verlichting bij histamineklachten)
het ondersteunen van je energieniveau
precies die voedingsstoffen die je nieren nodig hebben
Leuk om cadeau te geven en iemand mee te verrassen!
Geef bij je bestelling in de notities aan dat je een waardebon / kadobon wilt meebestellen. Geef daarbij aan welke waarde de bon moet hebben en hoeveel je er wilt ontvangen. Wij sturen je dan vervolgens een betaallinkje waarmee je het totaalbedrag kunt voldoen. Na betaling ontvang je de waardebon(nen) in je mailbox.
Als je vlees bij ons bestelt en laat opsturen, dan krijg je op termijn een verzameling isolatiezakken. Heb je 3 isolatiezakken opgespaard? Bestel het “retour-naar-de-boer-etiket” om ze gratis terug te sturen voor hergebruik.
Woonachtig in België? Graag eerst verder lezen bij ‘Product omschrijving’.
We willen onze impact vergroten en leggen velden met bloemen aan; een Bloemenzee. Deze donatie komt ten goede aan de bloemenzee. Je kunt ook adoptant worden van je ‘eigen stukje’ bloemenzee, Dat kan op de pagina Doe mee! Bloemenzee.
De manier om je enthousiasme over ons natuurvlees met anderen te delen: geef deze mooie flyer aan kennissen, hang op je eigen prikbord, of leg neer in je praktijk, sportschool of waar dan ook. We doen graag wat terug, dus laat het ons weten. Je ontvangt de flyers door ze in je winkelmand te doen. Bestel er gerust een stapel, mits ze niet in het oud papier belanden natuurlijk. Ze zijn gratis. Het aantal kun je bijstellen in je winkelwagen.
Help boeren in ontwikkelingslanden en stop honger. We steunen het goede doel Heifer Nederland. Doneer je ook? Wij verdubbelen je donatie!
Door onze producten te kopen draag je al bij aan een duurzame wereld. Als bedrijf willen we ook graag een goed doel steunen. Heifer Nederland steunt initiatieven in ontwikkelingslanden door boeren te helpen te voorzien in hun levensonderhoud. Er wordt ondersteund met zaden, dieren en kennis. Dan kunnen kinderen naar school gaan en gezinnen eten. Heifer Nederland valt onder de goedgekeurde doelen. (ANBI status)
Wil je ons helpen de bijdrage te verhogen zodat nog meer boeren een goed bestaan kunnen opbouwen? Je kunt een donatie doen aan Heifer Nederland, maar ook door dit product in je winkelwagentje te doen.
Waar vind je ze nog? Varkensleverworst zonder ongezonde toevoegingen. Heerlijk voor op brood of op toast als borrelhapje!
Van de lever (maar liefst 30%), tong en wang van de buitenvarkens heeft onze slager deze lekkere leverworst gemaakt. Gekruid met Keltisch zeezout, peper, gember, koriander, kardemom en nootmuskaat en biologisch aardappelzetmeel voor een betere binding.