Bezorgopties Natuurvlees

Bevroren geleverd bij jou aan de deur

  • Rechtstreeks van de boer
  • Puur natuurvlees
  • Levering Nederland & België
  • Bezorgen of afhalen

Tip: De Diepvrieskoerier

De diepvrieskoerier Vers & Fijn heeft in veel geval onze voorkeur omdat we er dan zeker van zijn dat ze komen op de gewenste datum. Een pakketje raakt bij de post helaas soms zoek en dan kunnen wij het vlees weggooien. Een ander bijkomend voordeel voor jou als klant is dat er meer bezorgdagen zijn via de diepvrieskoerier.

Kies zelf voor PostNL of de Diepvrieskoerier

Je kunt je bestelling in heel Nederland en België laten bezorgen. Voor de bezorging binnen Nederland kun je kiezen tussen de diepvrieskoerier Vers & Fijn of de pakketdienst van PostNL. In België is alleen bezorging met PostNL mogelijk.

Diepgevroren vlees per post bezorgd krijgen, dat is even wennen. Toch gaat dit perfect omdat we gebruik maken van een isolerende verpakking en droogijs. In geval van de bezorging via PostNL gaat het vlees diepgevroren in de isolatiezak en de zak gaat vervolgens in een recyclebare doos. Op het vlees wordt droogijs geplaatst (-78°C!). Hierdoor blijft het pakket diep bevroren, tot wel 48 uur lang. Deze periode is ruim voldoende om het vlees diepgevroren bij jou op de keukentafel te krijgen.

In geval van een bezorging via diepvrieskoerier van Vers & Fijn wordt je bestelling vervoerd in een diepvriesauto.

De verzendprocedure is ingericht op een bestelling van minimaal 3 kg. Er is enige massa nodig om het bevroren te houden. We vragen je daarom minimaal 3 kg diepvries vlees te bestellen.

De gewenste bezorgdag, dagdeel en de locatie kies je zelf, je kunt daarbij 2 weken vooruit plannen. Per mail krijg je de dag voor je bezorgdag een track and trace-code zodat je het pakket kunt volgen. Het is belangrijk dat er op de gewenste bezorgdag, en voor de zekerheid de dag erna, iemand thuis is.

Klanten aan het woord

Wat zeggen anderen?