• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Rundersaucijs – 1 kg

23,00

Super makkelijk en snel klaar. De saucijsjes zijn gemaakt van 100% grasgevoerd rundvlees, worden heel kort gerijpt (en daardoor histamine arm) en zitten in een varkensdarm. Je ontvangt circa 5 verpakkingen van 2 saucijzen. Elke rundersaucijs weegt 100 gram.

Lees hier meer over ons kort gerijpte en daardoor histamine arm gehakt: https://schotsehooglanders.nl/bijzonder-gehakt-histamine-arm/

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Ingrediënten van de saucijsjes zijn:
Rundvlees, Keltisch zeezout, koriander, peper, gember, foelie.
In totaal ontvang je circa 10 stuks.

Door de snelle verwerking en korte rijping, zijn deze rundersaucijzen histamine arm.

Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
We werken met het totaalgewicht, mochten de saucijzen zwaarder uitvallen, dan is het mogelijk dat er iets minder saucijzen in het pakket zitten.

100% grasgevoerd vlees

Onze gras gevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water