• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Runderlever (Grasgevoerd) – 1 kg

22,00

Bomvol vitaminen, ijzer, zink en goede vetten. 4x 250 gram.

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Inhoud4 verpakkingen van circa 250 gram.

Runderlever kun je even kort aanbakken. Lekker in combinatie met spek, ui en of appel. En super gezond. Of meng het met gehakt volgens dit recept van rundergehakt met verborgen lever.

Natuurlijk van 100% grasgevoerd rund.

Heerlijke grasgevoerde runderlever

Grasgevoerd runderlever is een natuurlijke bron van belangrijke voedingsstoffen. Het komt van Schotse Hooglanders die alleen gras eten, wat zorgt voor een pure smaak. Het is rijk aan ijzer, vitamine A en B12, en een goede keuze voor een gezond voedingspatroon. Lever staat bekend om de vele gezondheidsvoordelen en past in een bewuste levensstijl. En dat ons runderlever grasgevoerd is, maakt het een nóg betere keuze!

100% grasgevoerd vlees

Onze gras gevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water