• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Rundersalami – 5 x 100 gram

20,00

We durven te stellen dat dit de enige rundersalami is zonder natriumnitriet. Van 100% grasgevoerd natuurvlees natuurlijk. 5 pakjes van 100 gram.

Uitverkocht

Stuur mij een e-mail als dit product weer op voorraad is.

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Onze dochter is gek op salami, maar zelfs in de biologische salami zit natriumnitriet (kleurzout). We hadden al een behoorlijk assortiment aan vleeswaren, maar dan moest er toch ook maar salami komen. Zonder e-nummers en kleurzout uiteraard. En weer is dat gelukt. De rundersalami is heerlijk. In elk pakje zit circa 100 gram aan plakjes salami. Je ontvangt 5 pakjes.

Rundvlees, gekruid met zeezout, knoflook, gember, karweijzaad, koriander, foelie en peper.

Natuurlijk van 100% grasgevoerd rund.

Bij de vleeswaren een aandachtspunt. Deze dunne pakjes zijn wat lastiger bevroren te houden tijdens de verzending. Als het pakket keurig aankomt op de gekozen dag dan is er niets aan de hand. Bij het kleine percentage wat een dag vertraging heeft (dat gebeurt echt weinig gelukkig) kan het zijn dat de vleeswaren al wat zacht aan het worden is. We vragen je begrip hiervoor. Het product is dan nog steeds voldoende koud en kan zonder problemen de vriezer weer in.

100% grasgevoerd vlees

Onze gras gevoerd koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water