• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Dijfilet – 1 kg

21,80

Antibioticavrije Kippendijfilet
Ontdek de onweerstaanbare smaak en zachtheid van onze antibioticavrije kippendijfilet. Deze heerlijke dijfilets, afkomstig van het bovenste gedeelte van de kippenpoot, zijn zorgvuldig zonder bot en los ingevroren verpakt in een handige hersluitbare zak. Met een inhoud van 1 kilo haal je eenvoudig de benodigde hoeveelheid uit de zak halen en de rest plaats je weer terug in de vriezer.

Kippendijfilet is donkerder van kleur dan kipfilet en heeft een hoger vetgehalte, wat zorgt voor een uitzonderlijke malsheid en smaak. Voor de echte liefhebbers is kippendijfilet zelfs nog lekkerder dan kipfilet. Geniet van het veelzijdige en smaakvolle vlees van onze antibioticavrije kip!

Menusuggesties:

√  Kippendijfilet Tacos
Gekruide kippendijfilet in zachte taco’s, geserveerd met verse salsa, guacamole, geraspte kaas en een scheutje limoen, vergezeld van een bijgerecht van zwarte bonen en rijst

√  Gegrilde Kippendijfilet Wraps
Gegrilde kippendijfilet in zachte tortillawraps, gevuld met knapperige sla, verse tomaat, avocado en een romige yoghurtsaus

√  Kippendijfilet met Honing-Mosterddressing
Kippendijfilet gebakken en geglazuurd met een zoete honing-mosterddressing, geserveerd met geroosterde zoete aardappelen en een frisse komkommersalade

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Kip zonder antibiotica; gezond voor iedereen

Antibioticavrij produceren is uniek in de pluimveesector in Nederland. Wij verkopen vlees van kippen zonder antibiotica via onze partner Bakx. Door het welzijn van de kippen voorop te stellen is antibioticavrij mogelijk. De kippen scharrelen bijvoorbeeld in een stal met daglicht waarbij ze de tijd en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen! 

Antibiotica vrije kip is dus bijzonder. Dit komt omdat het voer voor kippen uit bijvoorbeeld de supermarkt, niet altijd de voedingsstoffen bevat die de kip nodig heeft. Hierdoor wordt de ziektedruk hoog. Door antibiotica aan het water toe te voegen kunnen ze toch goedkoop en snel een grote groep kippen laten opgroeien. Iets waar wij geen voorstander van zijn.

stal antibioticavrije kippen schotse hooglanders