• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Kant en klare bottenbouillon rund – 350ml

7,50

Kant en klare geconcentreerde bone broth. Bottenbouillon is het summum op gebied van gezonde voeding. Meer weten? Je leest het in dit bericht over bottenbouillon

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Bottenbouillon of in het Engels ‘bone broth’, is het summum op gebied van gezonde voeding. Er zitten grote hoeveelheden voedingsstoffen in, waaronder gelatine en collageen, belangrijke eiwitten. Meer weten over de gezonde voordelen van bottenbouillon, je leest het in dit artikel. Maar, eerlijk is eerlijk, het maken van bottenbouillon is even een klus. Niet moeilijk, maar het kost wel tijd. Als je zelf aan de slag wilt, kun je daarvoor onze runderbotten bestellen. Voor jouw gemak verkopen we ook kant en klare bottenbouillon.

De toepassingen van bottenbouillon zijn eindeloos, zoals je ook kunt lezen in het super dikke boek over bottenbouillon van Louise Hay.

Er is 625 gram bot gebruikt per liter bouillon. De bouillon is bevroren en zit in bekers van 0.35 liter. Je kunt het opwarmen in een pannetje. En eenmaal ontdooid is de bottenbouillon nog een dag of 6 houdbaar in de koelkast.

 

Natuurlijk van 100% grasgevoerd rund.

100% grasgevoerd vlees

Onze gras gevoerd koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water