Kant en klare bottenbouillon rund – 350ml

7,50

Kant en klare geconcentreerde bone broth. Bottenbouillon is het summum op gebied van gezonde voeding. Meer weten? Je leest het in dit bericht over bottenbouillon

Op voorraad

Puur natuur

Puur natuurvlees van dieren die echt buiten lopen en het beste voer eten.

Vrij van antibiotica

Al ons vlees is vrij van antibiotica omdat onze dieren een hoge weerstand hebben.

Rechtstreeks van de boer

Het vlees komt rechtstreeks van de boer en wordt bezorgd in heel Nederland

  • Wekelijks bezorging mogelijk op di, wo, do, vr en za.
  • Eens per maand is er op vrijdag en zaterdag een afhaaldag.

Product omschrijving

Bottenbouillon of in het Engels ‘bone broth’, is het summum op gebied van gezonde voeding. Er zitten grote hoeveelheden voedingsstoffen in, waaronder gelatine en collageen, belangrijke eiwitten. Meer weten over de gezonde voordelen van bottenbouillon, je leest het in dit artikel. Maar, eerlijk is eerlijk, het maken van bottenbouillon is even een klus. Niet moeilijk, maar het kost wel tijd. Als je zelf aan de slag wilt, kun je daarvoor onze runderbotten bestellen. Voor jouw gemak verkopen we ook kant en klare bottenbouillon.

De toepassingen van bottenbouillon zijn eindeloos, zoals je ook kunt lezen in het super dikke boek over bottenbouillon van Louise Hay.

Er is 625 gram bot gebruikt per liter bouillon. De bouillon is bevroren en zit in bekers van 0.35 liter. Je kunt het opwarmen in een pannetje. En eenmaal ontdooid is de bottenbouillon nog een dag of 6 houdbaar in de koelkast.

 

Natuurlijk van 100% grasgevoerd rund.