• Wekelijks bezorging op di, wo en do
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Rauwmelkse jong belegen bio kaas

29,50

Voor deze kaas van Ecoboerderij De Haan lopen de koeien zoveel mogelijk buiten, als ze in de winter op stal staan krijgen ze alleen gras, géén ‘krachtvoer’. Het weiland wordt bemest met stalmest, compost, Keltisch zeezout vol waardevolle mineralen – en met magnesium (Zechsal). De koeien krijgen alleen gras, klaver, kruiden, hooi en luzerne, een plant uit de vlinderbloemenfamilie.

Deze overheerlijke kaas wordt nu ook bij ons aangeboden! Het gaat om kilostukken (gesneden vanuit een groot wiel), vacuüm verpakt per ongeveer 1 kilo.

De kaas is jong belegen, en heeft een T.H.T. van 3 maanden na levering

Product omschrijving

Kaas, gemaakt van rauwe A2 melk van 100% grasgevoerde koeien. Deze rauwmelkse kaas is in de meeste gevallen geschikt voor mensen die klachten krijgen van ‘gewone’ kaas van A1 melk of zelfs koemelk allergie hebben.

A2-melk – ouderwets gezonde melk!
Er zijn veel soorten melk: volle melk, halfvolle melk, magere melk, gepasteuriseerde melk, gesteriliseerde melk – noem maar op. Maar wist u dat er een nóg een soort melk is? Kent u A2-melk al? In Nederland drinken we bijna alleen maar A1-melk, eigenlijk een mengsel van hoofdzakelijk A1- en een paar verdwaalde A2-koeien, die melksoort is veel minder gezond. ‘Gewone’ melkveehouders maken zich niet druk om de A1/A2-gen, ze fokken en melken daar niet op. De laatste jaren wordt er steeds meer bekend over de negatieve gevolgen van melk op de gezondheid. De veilige tegenhanger van A1-melk (en het mengsel A1/A2) is de zuivere A2-melk: die vindt u bij Ecoboerderij De Haan. A2-melk is vrij van vrije radicalen en ‘kwade’ moleculen.

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België