• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Tartaar van Grasgevoerd Rundvlees 2 kg

54,00

100% Grasgevoerde Rundertartaartjes

Ervaar de pure kwaliteit van onze rundertartaartjes, gemaakt van fijn gemalen biefstuk van 100% grasgevoerde runderen. Elk tartaartje weegt circa 100 gram en is ongekruid, zodat je ze zelf naar smaak kunt kruiden met zout en peper. Je ontvangt 10 verpakkingen van circa 200 gram, met elk 2 tartaartjes. In totaal krijg je ongeveer 20 stuks van deze super snel te bereiden delicatesse.

Menusuggesties:
√  Klassieke Tartaartjes: Serveer met frietjes en een frisse salade
√  Oosterse Tartaartjes: Serveer met rijst en wokgroenten
√  Tartaartjes op een Briochebroodje: Heerlijk met sla, tomaat en een romige dressing

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

100% grasgevoerd vlees

Onze gras gevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water