• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Leverworst – 1 kg

31,25

Van de lever en tong van de buitenvarkens heeft onze slager deze lekkere leverworst gemaakt. Heerlijk voor op brood of op toast als borrelhapje!
Gekruid met Keltisch zeezout, peper, gember, koriander, kardemom, nootmuskaat en foelie.
De leverworst wordt bevroren geleverd. Door de vacuüm verpakking is de worst na ontdooien nog 2 maanden houdbaar in de koelkast. Na aanbreken binnen een week opmaken.

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Ruim 1 kg pakket leverworsten. Deze leverworst is goed snijdbaar.
Het pakket bestaat uit 4-6 leverworsten (afhankelijk van de gewichten).

 

Duurzaam varkensvlees van echte buitenvarkens

SchotseHooglanders verkoopt ook varkensvlees. Want ook al is er volop biologisch varkensvlees verkrijgbaar in Nederland; vlees van echte buitenvarkens is nog heel bijzonder. Jelwin is als varkensboer begonnen, dus dit past helemaal bij Schotse Hooglanders.

Wij verkopen duurzaam varkensvlees van twee bedrijven. Varkensboer Sander van sAndershof heeft geen grote stallen, maar veel weilanden met schuil-iglo’s zodat de varkens altijd buiten kunnen wroeten en vreten wanneer zij willen.

Het tweede bedrijf is Livar. Ook de Livar varkens kunnen buiten rondscharrelen, maar hebben iets minder vrijheid. Ze hebben daarnaast ook per groep een stal, waar ze kunnen rondstruinen door het warme stro. Ideale omstandigheden, waardoor ze zich geen minuut van de dag hoeven te vervelen en hun krul in de staart kunnen behouden.

stal antibioticavrije kippen schotse hooglanders