• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Varkensgehakt pakket 3 kg – (kiloprijs: € 12,-)

36,00

Pakket varkensgehakt

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Het gehaktpakket bevat circa 12 verpakkingen varkensgehakt van sAndershof van circa 250 gram. Bij iets meer of iets minder gewicht per verpakking passen we het aantal aan zodat je altijd minimaal de juiste kilo’s ontvangt.

Het varkensgehakt is ongekruid en heeft een vetpercentage van circa 25%.

Bij porties van 100 gram per persoon per maaltijd staat dit pakket voor 30 maaltijden vlees.

Duurzaam varkensvlees van echte buitenvarkens

SchotseHooglanders verkoopt ook varkensvlees. Jelwin is als varkensboer begonnen, dus dit past helemaal bij Schotse Hooglanders.

Wij verkopen momenteel duurzaam varkensvlees van drie bedrijven. Varkensboer Sander van sAndershof heeft geen grote stallen, maar veel weilanden met schuil-iglo’s zodat de varkens altijd buiten kunnen wroeten en vreten wanneer zij willen.

De tweede leverancier is Livar. Ook de Livar varkens kunnen buiten rondscharrelen, maar hebben iets minder vrijheid. Ze hebben daarnaast ook per groep een stal, waar ze kunnen rondstruinen door het warme stro. Ideale omstandigheden, waardoor ze zich geen minuut van de dag hoeven te vervelen en hun krul in de staart kunnen behouden.

De derde leverancier met wie wij samenwerken is De Groene Weg. De biologische varkensboeren die zijn aangesloten bij De Groene Weg, geven hun varkens meer ruimte, de dieren kunnen naar buiten en krijgen biologisch voer.

buitenvarkens eerlijk vlees schotsehooglanders.nl