• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Hondenvoer – 2 kg

25,00

Nieuw, ook voor de hond gezond grasgevoerd natuurvlees. 4 verpakkingen van 500 gram. Diepgevroren.

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Ook voor honden geldt natuurlijk dat het beter is als ze gevoed worden met vlees van goede herkomst. Spiervlees, aangevuld met runderlong, rundernier, rundvet en runderhart zijn de ingrediënten van dit hondenvoer. Dit alles is vermalen en verpakt per 500 gram. Je ontvangt 4 pakketten van 500 gram.

De inhoud is 25% vlees, 56% orgaan (hart, long, nier) en 19% vet. Calcium levels zijn geen probleem bij dit product. Want 100% gras gevoerd natuurvlees heeft altijd een bepaald percentage aan Calcium (in vergelijking tot graan gevoerde, GMO vlees). De hoge hoeveelheid aan Vitamine D3 in dit product (dankzij het Rundervet wat er aan toegevoegd is), verhoogt de Calcium opname in het bloed. De hoge hoeveelheid aan Vitamine K2 dat dit product heeft, brengt die vermenigvuldigde Calcium dat al in het bloed zit, naar de tanden en de botten toe van de hond, waar het hoort te zijn. Dus eigenlijk heeft dit product een perfecte ratio tussen Calcium, Vitamine D3, en K2. Precies de ratio die je voor je hond zou willen hebben.

De Calcium in dierlijke producten is ook veel beter opneembaar dan die in plantaardige producten zoals groenten, fruit, of andere niet dierlijke producten. Dit komt omdat plantaardige producten veel “Anti nutrients” bevatten, die de volle opname van de vitamines en mineralen voorkomen. Vlees, (en andere dierlijke producten zoals vis, eieren, etc.), bevatten GEEN anti nutrients. Wat er dus voor zorgt dat alle nutrienten in dit product (waaronder Calcium) maximaal kunnen worden opgenomen door het lichaam. Hetzelfde geldt voor Vitamine C, Kalium, en Magnesium.

Ook dit voer wordt bevroren geleverd. In de vriezer is het hondenvoer een jaar houdbaar .

 

100% grasgevoerd vlees

Onze gras gevoerd koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water