Hondenvoer – 2 kg

23,00

Nieuw, ook voor de hond gezond grasgevoerd natuurvlees. 4 verpakkingen van 500 gram. Diepgevroren.

Uitverkocht

Stuur mij een e-mail als dit product weer op voorraad is.

Puur natuur

Puur natuurvlees van dieren die echt buiten lopen en het beste voer eten.

Vrij van antibiotica

Al ons vlees is vrij van antibiotica omdat onze dieren een hoge weerstand hebben.

Rechtstreeks van de boer

Het vlees komt rechtstreeks van de boer en wordt bezorgd in heel Nederland

  • Wekelijks bezorging mogelijk op di, wo, do, vr en za.
  • Eens per maand is er op vrijdag en zaterdag een afhaaldag.

Product omschrijving

Ook voor honden geldt natuurlijk dat het beter is als ze gevoed worden met vlees van goede herkomst. Spiervlees, aangevuld met runderlong, rundernier, rundvet en runderhart zijn de ingrediënten van dit hondenvoer. Dit alles is vermalen en verpakt per 500 gram. Je ontvangt 4 pakketten van 500 gram.

De inhoud is 25% vlees, 56% orgaan (hart, long, nier) en 19% vet. Calcium levels zijn geen probleem bij dit product. Want 100% gras gevoerd natuurvlees heeft altijd een bepaald percentage aan Calcium (in vergelijking tot graan gevoerde, GMO vlees). De hoge hoeveelheid aan Vitamine D3 in dit product (dankzij het Rundervet wat er aan toegevoegd is), verhoogt de Calcium opname in het bloed. De hoge hoeveelheid aan Vitamine K2 dat dit product heeft, brengt die vermenigvuldigde Calcium dat al in het bloed zit, naar de tanden en de botten toe van de hond, waar het hoort te zijn. Dus eigenlijk heeft dit product een perfecte ratio tussen Calcium, Vitamine D3, en K2. Precies de ratio die je voor je hond zou willen hebben.

De Calcium in dierlijke producten is ook veel beter opneembaar dan die in plantaardige producten zoals groenten, fruit, of andere niet dierlijke producten. Dit komt omdat plantaardige producten veel “Anti nutrients” bevatten, die de volle opname van de vitamines en mineralen voorkomen. Vlees, (en andere dierlijke producten zoals vis, eieren, etc.), bevatten GEEN anti nutrients. Wat er dus voor zorgt dat alle nutrienten in dit product (waaronder Calcium) maximaal kunnen worden opgenomen door het lichaam. Hetzelfde geldt voor Vitamine C, Kalium, en Magnesium.

Ook dit voer wordt bevroren geleverd. In de vriezer is het hondenvoer een jaar houdbaar .