Hondenvoer – 2 kg

23,00

Nieuw, ook voor de hond gezond grasgevoerd natuurvlees. 4 verpakkingen van 500 gram. Diepgevroren.

Op voorraad

Categorie Product: Y10

Beschrijving

Ook voor honden geldt natuurlijk dat het beter is als ze gevoed worden met vlees van goede herkomst. Spiervlees, aangevuld met runderlong, rundernier, rundvet en runderhart zijn de ingrediënten van dit hondenvoer. Dit alles is vermalen tot worsten van 500 gram. Je ontvangt 4 worsten.

De inhoud van de worsten is 25% vlees, 56% orgaan (hart, long, nier) en 19% vet. Calcium levels zijn geen probleem bij dit product. Want 100% gras gevoerd natuurvlees heeft altijd een bepaald percentage aan Calcium (in vergelijking tot Graan gevoerde, GMO vlees). De hoge hoeveelheid aan Vitamine D3 in dit product (dankzij het Rundervet wat er aan toegevoegd is), verhoogd de Calcium absorbatie in het bloed. De hoge hoeveelheid aan Vitamine K2 dat dit product heeft, brengt die vermenigvuldigde Calcium dat al in het bloed zit, naar de Tanden en de Botten toe van de hond, waar het hoort te zijn. Dus eigenlijk heeft dit product een perfecte ratio tussen Calcium, Vitamine D3, en K2. Precies de ratio die je voor je hond zou willen hebben.

De Calcium in dierlijke producten is ook veel beter opneembaar dan die in planten zoals groenten, fruit, of andere niet dierlijke producten. Dit komt omdat plantelijke producten veel “Anti nutrients” bevatten, die de volle absorbatie van de vitamines en mineralen voorkomen. Vlees, (en andere dierlijke producten zoals Vis, Eieren, etc etc.), bevatten GEEN anti nutrients. Wat er dus voor zorgt dat alle nutrients in dit product (waaronder Calcium dus) maximaal kunnen worden opgenomen door het lichaam. Hetzelfde geld voor Vitamine C, Kalium, en Magnesium

Ook dit voer wordt bevroren geleverd. In de vriezer is het hondenvoer een jaar houdbaar .

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 7 × 7 × 7 cm