• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Schotse Hooglander Zoutarme Flexiburger – noten – 10 stuks

29,00

In samenwerking met Danielle van Smakelijk Weten hebben we flexiburgers ontwikkeld. Deze heerlijke burgers bestaan uit gehakt, noten en plantaardige ingrediënten. Het rundvlees is natuurlijk van 100% grasgevoerd natuurvlees.

Schotse Hooglanders op de Vega toer!? Minder vlees eten is een goed idee maar de vega producten vielen ons nog niet mee. Na een half jaar brainstormen denken we het te hebben. Een flexiburger van gehakt, noten en plantaardige ingrediënten.
Na een ontwikkel en testfase zijn de ‘proevers’ heel enthousiast!

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Ingrediënten: Grasgevoerd rundergehakt, walnoten, kurkuma, ui, lijnzaad, koriander, piment, psylliumvezels, witte peper, Keltisch zeezout.
Inhoud: 5 verpakkingen van 2 flexiburgers. Elke flexiburger weegt 100 gram.
In totaal dus 10 flexiburgers.

Bereiding: In de koekenpan langzaam garen op niet al te hoog vuur. De plantaardige ingrediënten verbranden namelijk wat sneller dan dat bij 100% vlees het geval is. Zo’n 20 minuten aanhouden totdat de hele burger gaar is.

 

100% grasgevoerd vlees

Onze gras gevoerd koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water