SchotseHooglander Flexiburger – noten – 1 kg

15,00

10 flexiburgers van 50% plantaardige ingrediënten en 50% natuurvlees.

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

In samenwerking met Danielle van Smakelijk Weten hebben we flexiburgers ontwikkeld. Deze heerlijke burgers bestaat naast gehakt, voor de helft uit plantaardige ingrediënten.
Schotsehooglanders op de Vega toer!? Minder vlees eten is een goed idee maar de vega producten vielen ons nog niet mee. Na een half jaar brainstormen denken we het te hebben. Een flexiburger van 50% plantaardige ingrediënten en 50% natuurvlees. Met walnoten, psylliumvezels, zeewier, lijnzaad en meer super gezonde ingrediënten.
Na een ontwikkel en testfase zijn de ‘proevers’ heel enthousiast!
Ingrediënten van de SchotseHooglander Flexiburger – noten;
Grasgevoerd rundergehakt, veel walnoten, curcuma, ui, lijnzaad, koriander, piment, psylliumvezels, witte peper, zeezout.

Bereiding
In de koekenpan langzaam garen op niet al te hoog vuur. De plantaardige ingrediënten verbranden namelijk wat sneller dan dat bij 100% vlees het geval is. Zo’n 20 minuten aanhouden totdat de hele burger gaar is.

5 verpakkingen van 2 flexiburgers. Elke flexiburger weegt 100 gram.
In totaal dus 10 flexiburgers.

Uitgaande van 1 flexiburger per persoon per maaltijd zijn de kosten per maaltijd 1,50 euro.

 

Het vlees is natuurlijk van 100% grasgevoerd runderen.