• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
 • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
 • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Organen mix capsules van 100% grasgevoerd natuurvlees (rund)

36,90

Nordic Kings Grass Fed Organ Mix bevat gevriesdroogde lever, hart en nier van 100% grasgevoerde, Zweedse runderen. 180 capsules voor 30 dagen.

Grass Fed Beef Organ Mix is speciaal geschikt als je op zoek bent naar

 •  een natuurlijke ondersteuning van je energieniveau, spierkracht en rust
 •  aanvulling van waardevolle voedingsstoffen in een natuurlijke matrix
 •  aansterken na ziekte of zwakte
 •  een natuurlijke en goed opneembare multi
 •  precies die voedingsstoffen die je lever, nieren en hart nodig hebben

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

 • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
 • Diepgevroren verzonden via PostNL.
 • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
 • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Inhoud: 180 capsules, voldoende voor 30 dagen. (advies 6 capsules per dag)

Waarom orgaanvlees? Helaas eten we tegenwoordig weinig orgaanvlees. Veel mensen vinden het toch wat spannend om orgaanvlees te bereiden en te eten. Toch kunnen organen veel voor onze gezondheid betekenen. Organen bevatten alle voedingsstoffen die ze nodig hebben om te functioneren en daarom zijn ze voor ons ook erg voedingsrijk. Vitamines uit een runderlever zijn ook goed voor onze lever, bijvoorbeeld. Deze voedingsstoffen zou je mislopen als je alleen ‘normaal’ vlees eet.

In organen zoals lever, nier en hart vind je onder andere:

 • Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12, C, D, E en K
 • Mineralen: calcium, magnesium, kalium, fosfor, zink, koper en selenium
 • en andere belangrijke stoffen zoals taurine, Q10, choline en heemijzer

In geen enkel voedsel vind je zo’n hoge concentratie vitamines, mineralen en enzymen. Daarnaast zijn de voedingsstoffen zeer biobeschikbaar en kunnen ze eenvoudig door het lichaam worden opgenomen.

Het is des te belangrijker om te kiezen voor hoge kwaliteit orgaanvlees. Organen zoals de lever en nieren hebben een reinigende functie en slaan sommige gifstoffen op. Een gezond dier dat zijn natuurlijke voeding kon eten, zal de meest voedingsrijke organen hebben met de minste vervuilingen.

Nordic Kings Grass Fed Organ Mix: orgaanvlees van grasgevoerde, Zweedse runderen

Nordic Kings levert met hun Organ Mix een evenredig mengsel van runderhart, -lever en -nier. De Zweedse runderen zijn 100% grasgevoerd en konden vrij grazen. In de koudere maanden werd kuilvoer gegeven. De runderen zijn gehouden volgens KRAV richtlijnen. KRAV is een Zweeds keurmerk dat naast de biologische oorsprong ook richtlijnen heeft voor dierenwelzijn, duurzaamheid en aandacht voor de omgeving en het milieu.

Nordic Kings orgaansupplementen zijn 100% gevriesdroogd om de warmtegevoelige voedingsstoffen zo veel mogelijk intact te houden. De organen zijn getest in een onafhankelijk laboratorium en vrij van groeihormonen, antibiotica, pesticiden, allergenen, toevoegingen en vullers. De capsuleverpakking is perfect wanneer je de smaak van orgaanvlees niet waardeert.

Alle voordelen van Nordic Kings Grass Fed Organ Mix

 • Hoge kwaliteit runderorgaanvlees in capsulevorm
 • Evenredige mix van hart, lever en nier voor een breed spectrum van voedingsstoffen
 • Afkomstig van 100% grasgevoerde, Zweedse runderen, gehouden volgens KRAV richtlijnen
 • Gevriesdroogd voor het beste behoud van voedingsstoffen
 • Vrij van groeihormonen, antibiotica, pesticiden, allergenen, toevoegingen en vullers
Ingrediënten per portie 6 capsules (2.7 g) % ADH
Runderlever 900 mg *
Rundernier 900 mg *
Runderhart 900 mg *

ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid op basis van een dagelijkse inname van 2000 kcal.
* ADH onbekend

Overige ingrediënten Plantaardige capsule
Allergie informatie Geen allergenen vermeld.
Bewaaradvies Droog, koel en donker bewaren.

Nordic Kings Grass Fed Organ Mix is een voedingssupplement in de categorie orgaanvlees en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.

Waarom staan er geen hoeveelheden per voedingsstof vermeld op de verpakking?
Dit is een onbewerkt natuurproduct. Net als in gewone voeding kunnen de gehaltes aan specifieke stoffen variëren. Die kun je dus niet met exacte hoeveelheden op de verpakking vermelden.
Wil je weten wat en hoeveel er ongeveer in zit? Kijk dan even op de volgende sites: voedingswaarde niertjes, voedingswaarde lever, voedingswaarde hart. Daar kun je vinden wat de gemiddelde waardes zijn per 100 gram. Met 6 capsules per dag zit je op ca. 100gr ‘vlees’ per week.
* de waardes in deze supplementen zijn waarschijnlijk nog hoger dan je op de site leest! Daar is namelijk een gemiddelde gekozen van niet-bio vlees, terwijl de supplementen gemaakt zijn van organen van grasgevoerde dieren. Daarin zitten doorgaans nog meer voedingsstoffen!

Waarschuwing

 • Overschrijd niet de aanbevolen dosering.
 • Gebruik niet als de verzegeling van de verpakking is beschadigd bij aankoop.
 • Raadpleeg eerst je dokter wanneer je onder behandeling staat voor een medische aandoening, als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.

100% grasgevoerd vlees

Onze gras gevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water