Jodenhaas – 1 kg
€54,00
De Jodenhaas wordt ook wel diamanthaas genoemd. De naam Jodenhaas is ontstaan omdat Orthodoxe joden geen vlees van de achterbout mogen eten. Dit stukje vlees komt van de voorbout; daarom Jodenhaas. Verpakt in porties van 250 gram.
Geen werkvlees, dus uiterst mals. Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
Slechts 2 resterend op voorraad
Tot 10% korting bij grotere bestellingen
Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.
Puur natuur
Puur natuurvlees van gras gevoerde runderen die het hele jaar buiten lopen.
Vrij van antibiotica
Omdat onze dieren een hoge weerstand hebben zijn antibiotica niet nodig.
Rechtstreeks van de boer
Ons grasgevoerd vlees wordt bezorgd in heel Nederland en België.
Product omschrijving
4 verpakkingen van circa 250 gram.
Jodenhaas is beperkt voorradig, vandaar dat er maximaal 1 pakket per klant besteld kan worden. We hopen op je begrip hiervoor.
Jodenhaas bereid je als biefstuk. Lees op deze pagina de tips voor de bereiding van biefstuk.
100% grasgevoerd vlees
Onze gras gevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.
Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.