Bavette – 4 x 250 gram
€47,00
Ook wel vanglap genoemd. De vang, waaruit de bavette wordt gesneden, is een stuk werkvlees van de koe. De structuur is vrij grof. De bavette is een heerlijk stukje biefstuk, met een lekkere bite. Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
Op voorraad
Tot 10% korting bij grotere bestellingen
Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.
Puur natuur
Puur natuurvlees van gras gevoerde runderen die het hele jaar buiten lopen.
Vrij van antibiotica
Omdat onze dieren een hoge weerstand hebben zijn antibiotica niet nodig.
Rechtstreeks van de boer
Ons grasgevoerd vlees wordt bezorgd in heel Nederland en België.
Product omschrijving
Let er wel op met het snijden dat je tegendraads snijdt. Dus haaks op de draad van het vlees. Lees op deze pagina de tips voor de bereiding van biefstuk.
4 verpakkingen van circa 250 gram
100% grasgevoerd vlees
Onze gras gevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.
Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.