• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Ossewit – bakvet van grasgevoerde runderen in beker

6,50

Ontdek de Pure Smaak van Ossewit – Bakvet van Grasgevoerde Runderen

Ossewit is zuiver gesmolten niervet van grasgevoerde koeien. Dit pure bakvet, zonder toevoegingen, is perfect voor gezond en smaakvol bakken en frituren. Verpakt in een handige kartonnen beker, blijft het ca. 1 jaar houdbaar.

Productomschrijving:

  • Inhoud: circa 300 gram ossewit.
  • Bewaaradvies: Bewaar bij kamertemperatuur; in de koelkast wordt het te hard. Eventueel bezinksel onderin is normaal en niet schadelijk voor de kwaliteit.

Gebruik suggesties:

  • Bakken: Ideaal voor het bakken van aardappelen, groenten en vlees. Het vet zorgt voor een heerlijke knapperige korst.
  • Frituren: Gebruik ossewit voor frituren van bijvoorbeeld frites of snacks. Het vet geeft een diepe smaak en is gezonder dan standaard frituurvet.
  • Smaakversterker: Voeg een lepel toe aan soepen of sauzen voor extra rijkdom en diepgang in smaak.

Geniet van de voordelen van 100% grasgevoerd rundervet en til je kookkunsten naar een hoger niveau met Ossewit!

Uitverkocht

Stuur mij een e-mail als dit product weer op voorraad is.

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

 

 

 

 

100% grasgevoerd vlees

Onze gras gevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water