Dit pakket van heerlijk grasgevoerd rundvlees is heel geschikt voor de BBQ.
Het pakket bestaat uit:
2x250gr Ribeye
2x250gr Entrecote
2x250gr Kogelbiefstuk
3x200gr Beefburgers
In samenwerking met Danielle van Smakelijk Weten hebben we flexiburgers ontwikkeld. Deze heerlijke burgers bestaan uit gehakt, noten en plantaardige ingrediënten. Het rundvlees is natuurlijk van 100% grasgevoerd natuurvlees.
Schotse Hooglanders op de Vega toer!? Minder vlees eten is een goed idee maar de vega producten vielen ons nog niet mee. Na een half jaar brainstormen denken we het te hebben. Een flexiburger van gehakt, noten en plantaardige ingrediënten.
Na een ontwikkel en testfase zijn de ‘proevers’ heel enthousiast!
Nieuw in ons assortiment! Beefreepjes, ideaal om mee te wokken. Heerlijk in een salade, rijst of wokschotel. Uiteraard van 100% grasgevoerd rundvlees.
Verpakt per 250 gram. Je ontvangt 4 pakjes.
Longhaas is een relatief onbekende soort rundvlees, afkomstig van de spier achter de longen. Een spier die constant in beweging is. Smaakvol, met een bite.
Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
Tartaar is fijn gemalen biefstuk, ongekruid. Kort aan weerszijden bakken en zelf kruiden met zout en peper.
Super snel klaar en perfecte kwaliteit. 100% grasgevoerd rundvlees. Elk tartaartje weegt ca. 100 gram.
Entrecote is genieten, met een klein vetrandje. Gesneden van de dunne lende van 100% grasgevoerd natuurvlees. Entrecote bereid je als biefstuk. Verpakt in porties van 250 gram.
Prachtig stuk vlees, dit staartstuk van de koe. Voorzien van een mooie laag vet. Dit geeft veel smaak en houdt het vlees sappig en mals. Inhoud: 1 verpakking van 1kg
Runderbotten zijn erg geschikt voor het maken van bottenbouillon. En bouillon van botten van 100% grasgevoerde koeien is extra gezond, met veel omega 3 vetzuren, CLA, vitamine E, gelatine en collageen. Het summum op het gebied van gezonde voeding. Je kunt de bottenbouillon gebruiken als basis voor je soep, om zo als bouillon te drinken of door sausen en gerechten. De toepassingen zijn eindeloos, zoals je ook kunt lezen in het super dikke boek over bottenbouillon van Louise Hay.
Ook wel vanglap genoemd. De vang, waaruit de bavette wordt gesneden, is een stuk werkvlees van de koe. De structuur is vrij grof. De bavette is een heerlijk stukje biefstuk, met een lekkere bite. Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
Kant en klare geconcentreerde bone broth. Bottenbouillon is het summum op gebied van gezonde voeding. Meer weten? Je leest het in dit bericht over bottenbouillon
Elke week een stoofzondag. Naast stooflap kan er ook bieflap in het stooflap pakket grasgevoerd natuurvlees zitten. Bieflap kun je ook stoven, maar leent zich tevens goed voor bakken als biefstuk. De stooflappen kun je gebruiken in stoofpotjes, maar ook om te bakken en te braden.
Stooflappen zijn meestal magerder dan riblappen. Deze soort zit in een ander product, Stoofvlees pakket grasgevoerd natuurvlees VET – 2 kgÂ
Een ware traktatie. De kogelbiefstuk wordt gesneden van de kogel van het bovenbeen van een rund of van de kogel van het spierstuk. De kogel is dat deel van het vlees dat bij het kogelgewricht zit. Vandaar ook de naam kogelbiefstuk. Natuurlijk 100% grasgevoerd.
Super makkelijk en snel klaar. De saucijsjes zijn gemaakt van 100% grasgevoerd rundvlees, worden heel kort gerijpt (en daardoor histamine arm) en zitten in een varkensdarm. Je ontvangt circa 10 verpakkingen van 2 saucijzen. Elke rundersaucijs weegt 100 gram.
Paarden bief pakket 1 kilo, van 100% grasgevoerd natuurvlees.
100% grasgevoerd paardenvlees / natuurvlees
Bevat circa 4 verpakkingen van circa 250 gram (2x haasbiefstuk en 2x kogelbiefstuk)
De paarden (Exmoor paarden) komen uit het natuurgebied de Onlanden. Ze lopen in natuurlijke familie kuddes (tussen de Schotse Hooglanders). Doordat de kuddes te groot worden, ontstaat er een overschot aan paarden
De paarden zijn nooit behandeld met medicijnen of antibiotica
De smaak van het paardenvlees is iets zoeter vergeleken met rundvlees en wordt daardoor vaak als aangename smaak ervaren.
Paardenvlees is een mooie bron van ijzer (oftewel heemijzer, de best opneembare variant van ijzer).
Paarden rib-eye pakket 1 kilo, van 100% grasgevoerd natuurvlees.
100% grasgevoerd paardenvlees / natuurvlees
Bevat circa 4 verpakkingen van circa 250 gram rib eye.
De paarden (Exmoor paarden) komen uit het natuurgebied de Onlanden. Ze lopen in natuurlijke familie kuddes (tussen de Schotse Hooglanders). Doordat de kuddes te groot worden, ontstaat er een overschot aan paarden
De paarden zijn nooit behandeld met medicijnen of antibiotica
De smaak van het paardenvlees is iets zoeter vergeleken met rundvlees en wordt daardoor vaak als aangename smaak ervaren
Paardenvlees is een mooie bron van ijzer (oftewel heemijzer, de best opneembare variant van ijzer)
Paarden saucijzen pakket 1 kilo, van 100% grasgevoerd natuurvlees.
100% grasgevoerd paardenvlees / natuurvlees
Bevat circa 5 verpakkingen van circa 200 gram (verpakt per 2 saucijzen, in totaal 10 saucijzen)
Ingrediënten van de saucijsjes zijn:
Paardenvlees, Keltisch zeezout, koriander, peper, gember, foelie.
De paarden (Exmoor paarden) komen uit het natuurgebied de Onlanden. Ze lopen in natuurlijke familie kuddes (tussen de Schotse Hooglanders). Doordat de kuddes te groot worden, ontstaat er een overschot aan paarden
De paarden zijn nooit behandeld met medicijnen of antibiotica
De smaak van het paardenvlees is iets zoeter vergeleken met rundergehakt en wordt daardoor vaak als aangename smaak ervaren.
Paardenvlees is een mooie bron van ijzer (oftewel heemijzer, de best opneembare variant van ijzer).
De Jodenhaas wordt ook wel diamanthaas genoemd. De naam Jodenhaas is ontstaan omdat Orthodoxe joden geen vlees van de achterbout mogen eten. Dit stukje vlees komt van de voorbout; daarom Jodenhaas. Verpakt in porties van 250 gram.
Geen werkvlees, dus uiterst mals. Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
Voor stoofpotjes en krachtige bouillon. De schenkels bestaan uit 100% grasgevoerd rundvlees met been en merg.
Met schenkel met been worden de lekkerste en krachtigste soepen en bouillons gemaakt. Doordat het been en vlees bevat heb je meteen een goed gevulde soep. Het leent zich ook goed voor smaakvolle stoofpotjes en de Italiaanse klassieker; ‘Ossobuco’.
Short Ribs met vet, afkomstig van 100% grasgevoerde koeien. De Short Ribs gaar je langzaam en dan wordt het zo gaar dat het vlees van het bot valt. Omdat het rundvlees betreft is de smaak heel anders dan Spare Ribs van het varken. Het vergelijk betreft de onderdelen, namelijk ribben en vlees.
Voor de liefhebber van ‘low and slow’ bereiding. Dus op lage temperatuur lang garen.
Van de lever en tong van de buitenvarkens heeft onze slager deze lekkere leverworst gemaakt. Heerlijk voor op brood of op toast als borrelhapje!
Gekruid met Keltisch zeezout, peper, gember, koriander, kardemom, nootmuskaat en foelie.
De leverworst wordt bevroren geleverd. Door de vacuüm verpakking is de worst na ontdooien nog 2 maanden houdbaar in de koelkast. Na aanbreken binnen een week opmaken.
Waar vind je ze nog? Varkensleverworst zonder ongezonde toevoegingen. Heerlijk voor op brood of op toast als borrelhapje!
Van de lever (maar liefst 30%), tong en wang van de buitenvarkens heeft onze slager deze lekkere leverworst gemaakt. Gekruid met Keltisch zeezout, peper, gember, koriander, kardemom en nootmuskaat en biologisch aardappelzetmeel voor een betere binding.
Nieuw in ons assortiment: Hollandse biefstuk. Een lekker stuk vlees, gesneden uit de bovenbil van het rund.
Uiteraard ook alleen van 100% grasgevoerde runderen.
Runderchipolata in schapendarm! Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
6 verpakkingen van 4 chipolata worstjes.
Elke verpakking weegt ca. 155 gram.
In totaal 24 stuks.
Echt ambachtelijk gerookte worst, zonder gekke toevoegingen.
Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen. Opwarmen en klaar, heerlijk in de stamppot of erwtensoep.
Deze smaakvolle runderrollade is gemaakt van 100% grasgevoerd rundervlees en weegt circa 795 gram. Te bereiden in de pan, slowcooker, oven of römertopf.
Toegeven, het klinkt een beetje spannend, maar de tong is gewoon een spier. Na de eerste aarzeling proef je het meest malse vlees wat je ooit hebt geproefd. Een beetje vreemd, maar zo lekker! Meer dan biologisch, van 100% grasgevoerd rundvlees.
Runderhart is heerlijk en net als ander orgaanvlees erg gezond. Boordevol vitamines en mineralen. Bereiden als biefstuk, het is immers ook een spier. Van 100% grasgevoerd natuurvlees.
Liefhebbers van gezonde vetten kunnen door het eten van rundervet extra dierlijk vet nuttigen. Even aanbakken in de pan (gelijk aan bereiding van biefstuk) en dan opeten. Het rundervet van 100% grasgevoerd natuurvlees is neutraal van smaak en kan met kruiden op smaak gebracht worden.
Deze droge worst, gemaakt uit vlees van 100% grasgevoerde runderen, wordt op ambachtelijke manier gerookt op eiken- en beukenhout. Gekruid met peper, Keltisch zeezout, gember, koriander, kruidnagel, foelie, karwijzaad. Glutenvrij en zonder E-nummers. De droge worst zit in een varkensdarm.
De droge worst wordt bevroren geleverd. Door de vacuüm verpakking is de worst 6 maanden houdbaar. Ook na ontdooien, mits in gesloten verpakking bewaard.
Heerlijk gebraden rundergehakt van 100% grasgevoerde runderen. In dunne plakjes gesneden en verpakt per circa 100 gram. Je ontvangt 5 pakjes.
Gekruid met Keltisch zeezout, paprika, prei, ui, peterselie, mosterd, piment en zwarte peper. Goed vlees heeft geen ongezonde E-nummers of kleurzout nodig!
De gebraden runderrollade is in dunne plakjes gesneden en vervolgens verpakt per circa 100 gram. Je ontvangt 5 pakjes. Gekruid met Keltisch zeezout, peper, kruidnagel, koriander, nootmuskaat en gember. Zonder ongezonde toevoegingen.
Natuurlijk van 100% grasgevoerd rund. Lekker op brood of op het borrelplankje.
Echt gerookt en in dunne plakjes gesneden rookvlees van 100% grasgevoerde runderen. Verpakt per 100 gram. Je ontvangt 5 pakjes. Onze vleeswaren bevatten geen nitriet maar zijn gezouten met Keltisch zeezout.
Gerookt en gezouten varkensvlees. Van de buitenvarkens van sAndershof óf van de buitenvarkens van Livar.
Met Keltisch zeezout, zonder nitriet want we gebruiken geen kleurzout. Super smaakmaker.
Verpakt per 200 – 250 gram.
Ontbijtspek in dunne plakjes gesneden. Heerlijk met ei of op de pannenkoek…
Het verschil tussen bacon en ontbijtspek is dat bacon wordt gemaakt van de karbonadestrook van het varken, en ontbijtspek van het buikspek van het varken. Het varkensvlees is afkomstig van vlees van buitenvarkens van sAndershof of van het Livar varken. Deze ontbijtspek is gezouten met Keltisch zeezout en bevat geen nitriet houdend kleurzout.
Gezond bakken en frituren dat kan met dit zuivere vet. Reuzel is gesmolten vet van de buitenvarkens. Tijdelijk niet-gezeefde reuzel. Puur, zonder toevoegingen.
In kartonnen bekers, wel zo biologisch en milieuvriendelijk.
Kipkarbonade zonder antibiotica. Kipkarbonade is de hele dij, dus filet en bot, en wordt daarom ook wel kippendij genoemd. Filet van kippendijen is nog zachter dan kipfilet en erg smaakvol. Zoek je kippendijen zonder bot? Zoek dan bij onze kipproducten naar dijfilet.
Smaakvolle, gezonde kippenbouillon maak je zelf met deze goed bevleesde kipkarkassen. Van antibioticavrije kip.
Dit product bestaat uit 3 of 4 kipkarkassen. Een zak is minimaal 800 gram, meestal meer.
De kipkarkassen zitten los gevroren in een hersluitbare zak. Je kunt ze daardoor makkelijk per stuk gebruiken.
Antibiotica vrije kipfilet in reepjes gesneden. De zak is hersluitbaar. Je kunt dus gemakkelijk de benodigde hoeveelheid kipfiletreepjes uit de zak halen en de zak daarna weer terugplaatsen in de vriezer. Erg handig!
Deze overheerlijke kaas wordt nu ook bij ons aangeboden! Het gaat om kilostukken (gesneden vanuit een groot wiel), vacuüm verpakt per ongeveer 1 kilo.
De kaas is jong belegen, en heeft een T.H.T. van 3 maanden na levering
Nordic Kings Grass Fed Beef Liver bevat gevriesdroogde lever van 100% grasgevoerde, Zweedse runderen.
Grass Fed Beef Liver is speciaal geschikt als je op zoek bent naar:
een natuurlijke ondersteuning van je vruchtbaarheid, energieniveau of detoxificatie
aanvulling van voedingsstoffen zoals vitamine A en ijzer in een natuurlijke matrix
een natuurlijke & goed opneembare multi
hernieuwde energie en kracht na een periode van ziekte of zwakte
precies die voedingsstoffen die je lever nodig heeft
Leuk om cadeau te geven en iemand mee te verrassen!
Geef bij je bestelling in de notities aan dat je een waardebon / kadobon wilt meebestellen. Geef daarbij aan welke waarde de bon moet hebben en hoeveel je er wilt ontvangen. Wij sturen je dan vervolgens een betaallinkje waarmee je het totaalbedrag kunt voldoen. Na betaling ontvang je de waardebon(nen) in je mailbox.
We willen onze impact vergroten en leggen velden met bloemen aan; een Bloemenzee. Deze donatie komt ten goede aan de bloemenzee. Je kunt ook adoptant worden van je ‘eigen stukje’ bloemenzee, Dat kan op de pagina Doe mee! Bloemenzee.
De manier om je enthousiasme over ons natuurvlees met anderen te delen:Â geef deze mooie flyer aan kennissen, hang op je eigen prikbord, of leg neer in je praktijk, sportschool of waar dan ook. We doen graag wat terug, dus laat het ons weten. Je ontvangt de flyers door ze in je winkelmand te doen. Bestel er gerust een stapel, mits ze niet in het oud papier belanden natuurlijk. Ze zijn gratis. Het aantal kun je bijstellen in je winkelwagen.
Help boeren in ontwikkelingslanden en stop honger. We steunen het goede doel Heifer Nederland. Doneer je ook? Wij verdubbelen je donatie!
Door onze producten te kopen draag je al bij aan een duurzame wereld. Als bedrijf willen we ook graag een goed doel steunen. Heifer Nederland steunt initiatieven in ontwikkelingslanden door boeren te helpen te voorzien in hun levensonderhoud. Er wordt ondersteund met zaden, dieren en kennis. Dan kunnen kinderen naar school gaan en gezinnen eten. Heifer Nederland valt onder de goedgekeurde doelen. (ANBI status)
Wil je ons helpen de bijdrage te verhogen zodat nog meer boeren een goed bestaan kunnen opbouwen? Je kunt een donatie doen aan Heifer Nederland, maar ook door dit product in je winkelwagentje te doen.