• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Varkenssaucijzen van LIVAR 1 kg

18,00

Varkenssaucijs pakket van de buitenvarkens van Livar – 1 kilo.

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Dit pakket van varkenssaucijs van de buitenvarkens van Livar bevat 5 verpakkingen van circa 200 gram, elke verpakking bevat 2 saucijzen van ongeveer 100 gram per stuk.
De gewichten per verpakking kunnen wat afwijken.

100% puur varkensvlees

Bij porties van 100 gram per persoon per maaltijd is dit pakket voldoende voor 10 maaltijden vlees.

Duurzaam varkensvlees van echte buitenvarkens

SchotseHooglanders verkoopt ook varkensvlees. Want ook al is er volop biologisch varkensvlees verkrijgbaar in Nederland; vlees van echte buitenvarkens is nog heel bijzonder. Jelwin is als varkensboer begonnen, dus dit past helemaal bij Schotse Hooglanders.

Wij verkopen duurzaam varkensvlees van twee bedrijven. Varkensboer Sander van sAndershof heeft geen grote stallen, maar veel weilanden met schuil-iglo’s zodat de varkens altijd buiten kunnen wroeten en vreten wanneer zij willen.

Het tweede bedrijf is Livar. Ook de Livar varkens kunnen buiten rondscharrelen, maar hebben iets minder vrijheid. Ze hebben daarnaast ook per groep een stal, waar ze kunnen rondstruinen door het warme stro. Ideale omstandigheden, waardoor ze zich geen minuut van de dag hoeven te vervelen en hun krul in de staart kunnen behouden.

stal antibioticavrije kippen schotse hooglanders