• Wekelijks bezorging op maandag tot en met zaterdag
  • Diepgevroren verzonden via ChillBill in Nederland en Vlaanderen
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Entrecote – 1 kg

47,00

Entrecote van 100% Grasgevoerd rundvlees

Geniet van de heerlijke smaak van onze entrecote, gesneden van de dunne lende van 100% grasgevoerd natuurvlees. Met een klein vetrandje voor extra sappigheid en smaak, is deze entrecote perfect om te bereiden als biefstuk. Verpakt in porties van 250 gram, ideaal voor een luxueuze en smaakvolle maaltijd.

Menusuggesties:
√  Entrecote met Knoflookboter: Perfect met gebakken aardappelen en een frisse salade
√  Entrecote in Rode Wijnsaus: Heerlijk met een risotto en geroosterde asperges
√  Entrecote met Champignonroomsaus: Combineer met tagliatelle en een frisse rucolasalade
√  Entrecote op de BBQ: Combineer met gegrilde groenten en stokbrood

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op maandag t/m zaterdag
  • Diepgevroren verzonden via ChillBill.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in Nederland en Vlaanderen

Product omschrijving

Lees op deze pagina de tips voor de bereiding van biefstuk.

4 verpakkingen van circa 250 gram. Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.

100% grasgevoerd vlees

Onze grasgevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water