Hoe werkt het?

pakketbezorger

Wie online bij ons vlees bestelt, krijgt vlees rechtstreeks van de boer. Op de keukentafel in heel Nederland of België.

Maar vlees per post, is dat niet een beetje raar? Het is even wennen, maar het werkt perfect. Je pakketje komt ijs en ijskoud aan.

Dat is vast niet alles wat je wilt weten. Lees hier meer uitleg.

Grasgevoerd natuurvlees

Herefords

Vlees van koeien die écht buiten lopen, in de natuur. Die groeien van gras en kruiden. En dus niet zoals andere koeien van maïs, soja of graan. Puur gezond vee, waar geen antibiotica aan te pas komt.

Gezonder, diervriendelijker en duurzamer.

Lees hier hoe we dat doen met dat 100% grasgevoerd natuurvlees.

Antibiotica vrije kip

antibioticavrije kip z

Kip en antibioticavrij: we dachten lange tijd dat die combinatie niet te vinden was. Totdat we boer Bakx ontmoetten die zijn kippen extra mineraalrijk voer geeft, zodat ze sterker zijn, meer weerstand hebben en geen antibiotica krijgen, óók niet heel even.

Lees hier de details die ons kippenvlees zo bijzonder maken.

Vlees van buitenvarkens

DSC_0977

Varkens die niet alleen scharrelen, maar écht buiten leven. Met hun poten in de modder, samen met andere varkens in een groot groen weiland.
Dat past bij ons.

En dat varkensvlees is lekker!

Proef het zelf, maar lees eerst het verhaal achter onze buitenvarkens.

Bestel direct in onze webshop

Geweldige VERS vlees! Geweldige mensen! En fantastisch goed bezorgt. Heel duurzaam en lekker. Buiten dat om, vind ik ook dat de communicatie super fijn is met deze mensen. Bij mijn bestelling waren ze het kaasje vergeten toe te voegen. Maar met het fijne en snelle mail verkeer kwam het kaasje alsnog. Met een lekkere verse worstje erbij. Vlees smaakt oprecht heel goed. Ik dacht van de slager altijd vers vlees te krijgen, maar bij de Schotse hooglanders proef je pas echt wat vers is. Super mals. Ook een fijne gedachten is dat hun met heel veel liefde voor de diertjes zorgen. Ga zo door! Natuur is prachtig zoals jullie het ons aanbieden.

Hellen Jayda

Geweldige mensen!
Een fantastisch verhaal met heerlijke producten, eindelijk zonder schuldgevoel vleeseten. Plus ook nog heel gezond.
Bedankt voor jullie bijzonder geslaagde Open Dag gisteren, heb heerlijk gegeten en er leuke mensen ontmoet. Ga vooral zo door!

Marijke

Voordat er bezorgd werd in Utrecht en omgeving reden we al met veel plezier naar Opende voor dit heerlijke vlees. Nu het thuisbezorgd kan worden is het helemaal makkelijk. Het is en blijft een geweldig initiatief om dit allemaal zo van de grond te krijgen en het vlees is onovertroffen lekker.

Patrick

Beste lezers,

Is er wel eens een koe ziek bij jullie? Eigenlijk nooit, best gek, of zit dat toch anders?

Recept Picanha

Hoe bereid je picanha? Hier een lekker recept.

Interview De Nieuwe Wereld

Marlies Dekkers vroeg ons voor een interview van platform ‘de nieuwe wereld’. Over gezondheid, grasgevoerd vlees en onze manier van boeren. Het youtube filmpje vind je hier.

Kant en klare bottenbouillon

Nieuw product: kant en klare bottenbouillon!