Frikandel – 4 pakjes
€28,00Zelfs frikandel kun je op een gezonde manier maken. En lekker! 4x 250 gram.
Wie online bij ons vlees bestelt, krijgt vlees rechtstreeks van de boer. Op de keukentafel in heel Nederland of België.
Je ontvangt de bestelling diepgevroren op een zelf gekozen dag.
Dat is vast niet alles wat je wilt weten. Lees hier meer uitleg.
Vlees van koeien die écht buiten lopen, in de natuur. Die groeien van gras en kruiden. En dus niet zoals andere koeien van maïs, soja of graan. Puur gezond vee, waar geen antibiotica aan te pas komt.
Gezonder, diervriendelijker en duurzamer.
Lees hier hoe we dat doen met dat 100% grasgevoerd natuurvlees.
Kip en antibioticavrij: we dachten lange tijd dat die combinatie niet te vinden was. Totdat we boer Bakx ontmoetten die zijn kippen extra mineraalrijk voer geeft, zodat ze sterker zijn, meer weerstand hebben en geen antibiotica krijgen, óók niet heel even.
Lees hier de details die ons kippenvlees zo bijzonder maken.
Varkens die niet alleen scharrelen, maar écht buiten leven. Met hun poten in de modder, samen met andere varkens in een groot groen weiland.
Dat past bij ons.
En dat varkensvlees is lekker!
Proef het zelf, maar lees eerst het verhaal achter onze buitenvarkens.
Zelfs frikandel kun je op een gezonde manier maken. En lekker! 4x 250 gram.
Heerlijk, met of zonder broodje. €20,-/kg 10x 200 gram.
Slowfood bij uitstek, lang gestoofd is wang bijzonder smakelijk. 4x 250 gram.
Ook wel vanglap genoemd. Bereiden als bief en genieten maar. 4x 250 gram.
Voor wie van kluiven houdt.
Nog zachter dan kipfilet, en op de huid.
Gemengd pakket van vlees van buitenvarkens. €16,33-/kg.
Mals en sappig, want ribeye is gemarmerd vlees. 4x 250 gram.
Bief, stoof, gehakt, saucijs, burger. €19,- per kg.
de eerste bestelling is ontvangen en gegeten. Bevalt prima!
“Je bent wat je eet… Maar als je niet weet wat je eet, hoe weet je dan wie je bent?” We weten allemaal dat er in vlees belangrijke voedingsstoffen zitten die ons lichaam nodig heeft. Nu schuiven wij natuurlijk niet onder stoelen en banken dat ons grasgevoerde natuurvlees boordevol bijzondere stoffen zit. Wat er in…
Onze slogan luidt: grasgevoerd natuurvlees, gewoon terug naar de basis. Gewoon… Wat is tegenwoordig nog gewoon? Wij hebben altijd het doel gehad om ‘dichtbij de natuur’ te blijven. Wat dat betekent daar kom ik tijdens mijn studie steeds meer achter. De natuur zit zo prachtig in elkaar en alles staat met alles in verbinding. Alles wat…
Een gerecht om zonder haast te bereiden, gesmoorde runderwangen. Een heerlijk ovengerecht met Midden-Oosterse smaken. voorbereiding 1 uur en 10 minuten, bereidingstijd minimaal 3 uur Ingrediënten: 3 el olijfolie 1 kg runderwangen 1 ui, fijngesneden 3 stengels bleekselderij fijngesneden 7 tenen knoflook, geperst 1 tomaat, fijngesneden 100 g kastanjechampignons, fijngesneden 1 steranijs 2 kruidnagels 3 laurierblaadjes 2 tl…
Als het niet zo uniek was zouden we er bijna aan wennen. De analyseresultaten van de antibioticavrije kip.