Hoe werkt het?

pakketbezorger

Wie online bij ons vlees bestelt, krijgt vlees rechtstreeks van de boer. Op de keukentafel in heel Nederland of België.

Maar vlees per post, is dat niet een beetje raar? Het is even wennen, maar het werkt perfect. Je pakketje komt ijs en ijskoud aan.

Dat is vast niet alles wat je wilt weten. Lees hier meer uitleg.

Grasgevoerd natuurvlees

Herefords

Vlees van koeien die écht buiten lopen, in de natuur. Die groeien van gras en kruiden. En dus niet zoals andere koeien van maïs, soja of graan. Puur gezond vee, waar geen antibiotica aan te pas komt.

Gezonder, diervriendelijker en duurzamer.

Lees hier hoe we dat doen met dat 100% grasgevoerd natuurvlees.

Antibiotica vrije kip

antibioticavrije kip z

Kip en antibioticavrij: we dachten lange tijd dat die combinatie niet te vinden was. Totdat we boer Bakx ontmoetten die zijn kippen extra mineraalrijk voer geeft, zodat ze sterker zijn, meer weerstand hebben en geen antibiotica krijgen, óók niet heel even.

Lees hier de details die ons kippenvlees zo bijzonder maken.

Vlees van buitenvarkens

DSC_0977

Varkens die niet alleen scharrelen, maar écht buiten leven. Met hun poten in de modder, samen met andere varkens in een groot groen weiland.
Dat past bij ons.

En dat varkensvlees is lekker!

Proef het zelf, maar lees eerst het verhaal achter onze buitenvarkens.

Bestel direct in onze webshop

Alles is goed aangekomen. Wat mij als eerste bij het bereiden opviel was dat zowel bij de bief- als bij het varkensvlees er zo weinig vocht er vanaf kwam. Geweldig! Het vlees is veel compacter van bite dan bij vlees uit de supermarkt en smaakt veel beter. Wij hebben zowel in de pan als op de BBQ vlees klaargemaakt en het is allemaal even lekker. Ook vind ik de kleine porties handig. Al met al zijn wij, als vlees eters, dik tevreden en zien er naar uit om de half vlees/ half plantaardige hamburgers te mogen proberen. Omdat ik een soja- en graanallergie heb klinkt jullie oplossing met walnoten veelbelovend.

Picanha_staatstuk
Weinig vocht.

Zo blij dat ik jullie heb gevonden!! Ik ben al een aantal jaren bezig met proberen zo puur natuur mogenlijk te eten (geen suikers, e-nummers enzovoort) daarnaast hou ik heel erg van vlees en was ik bang dat ik daar ook mee moest stoppen vanwege alle toevoegingen. Gelukkig vond ik jullie en kan ik gewoon nog vlees blijven eten!! Dus super blij met jullie!

Daarnaast heb ik er zelf een beter gevoel bij omdat jullie zo goed voor de diertjes zorgen en ze de ruimte en liefde krijgen en kom graag zelf ook nog een keertje kijken.

En de smaak, mmm heerlijk. Je proeft echt dat het puur is, geen troep inzit maar wel een heleboel liefde.

Enige minpuntjes zijn dat als je ergens anders eens gaat eten, je er achterkomt dat dat vlees eigenlijk niet zo lekker is en het het gestoei elke keer met de vriezer om de zoals altijd eigenlijk teveel bestelde vleesvoorraad er allemaal in te krijgen

Miranda de Vries

Voor eerlijk vlees moet je toch echt bij de Schotse hooglander zijn. Wat je bestelt komt diepgevroren aan, de kleur, smaak en structuur van het vlees zijn top.
Probeer het en je wilt niets anders meer.

Jeanine

Beste lezers,

Is er wel eens een koe ziek bij jullie? Eigenlijk nooit, best gek, of zit dat toch anders?

Recept Picanha

Hoe bereid je picanha? Hier een lekker recept.

Interview De Nieuwe Wereld

Marlies Dekkers vroeg ons voor een interview van platform ‘de nieuwe wereld’. Over gezondheid, grasgevoerd vlees en onze manier van boeren. Het youtube filmpje vind je hier.

Kant en klare bottenbouillon

Nieuw product: kant en klare bottenbouillon!