Hoe werkt het?

pakketbezorger

Wie online bij ons vlees bestelt, krijgt vlees rechtstreeks van de boer. Op de keukentafel in heel Nederland of België.

Maar vlees per post, is dat niet een beetje raar? Het is even wennen, maar het werkt perfect. Je pakketje komt ijs en ijskoud aan.

Dat is vast niet alles wat je wilt weten. Lees hier meer uitleg.

Grasgevoerd natuurvlees

Herefords

Vlees van koeien die écht buiten lopen, in de natuur. Die groeien van gras en kruiden. En dus niet zoals andere koeien van maïs, soja of graan. Puur gezond vee, waar geen antibiotica aan te pas komt.

Gezonder, diervriendelijker en duurzamer.

Lees hier hoe we dat doen met dat 100% grasgevoerd natuurvlees.

Antibiotica vrije kip

antibioticavrije kip z

Kip en antibioticavrij: we dachten lange tijd dat die combinatie niet te vinden was. Totdat we boer Bakx ontmoetten die zijn kippen extra mineraalrijk voer geeft, zodat ze sterker zijn, meer weerstand hebben en geen antibiotica krijgen, óók niet heel even.

Lees hier de details die ons kippenvlees zo bijzonder maken.

Vlees van buitenvarkens

DSC_0977

Varkens die niet alleen scharrelen, maar écht buiten leven. Met hun poten in de modder, samen met andere varkens in een groot groen weiland.
Dat past bij ons.

En dat varkensvlees is lekker!

Proef het zelf, maar lees eerst het verhaal achter onze buitenvarkens.

Bestel direct in onze webshop

Voordat er bezorgd werd in Utrecht en omgeving reden we al met veel plezier naar Opende voor dit heerlijke vlees. Nu het thuisbezorgd kan worden is het helemaal makkelijk. Het is en blijft een geweldig initiatief om dit allemaal zo van de grond te krijgen en het vlees is onovertroffen lekker.

Patrick

Beste Jelwin en Ymkje,
Heb vandaag weer genoten van jullie heerlijke kogelbiefstuk. Verheug me voor morgen al weer op de kippedij uit de oven.

Topvlees! Bedankt!
Groet, Sharon

Sharon

supersnelle en bevredigende reactie na een verkeerde levering ( kan gebeuren). lekker gehakt !!! net nog chili van gemaakt. volgende keer weer bestellen bij jullie:)

Nancy

SchotseHooglanders bestaat 8 jaar

Hoera, we bestaan 8 jaar. De geschiedenis van ons bedrijf gaat veel verder terug, maar 8 jaar geleden hebben we ons bedrijf ingeschreven bij de KvK.

Saté van longhaas

Dat longhaas lekker was wisten we al, maar als sate stukjes in de marinade en vervolgens opbakken slaat alles. Mmm.

Corona update

Ook wij schrijven een Corona update. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je je afvraagt wat alle wijzigingen betekenen voor het bestellen en bezorgen van natuurvlees. Hoe gaat het met jullie? Hier is alles goed, maar we merken dat iedereen flink aan het bestellen is geslagen. Er wordt hier door ons, onze slager en de…

Het OERdieet: Focus op de kwaliteit van je voeding

Vegetarisch, of juist alleen maar vlees eten? Mike van Leef Bewust Nederland legt uit hoe het zit met grasgevoerd vlees en je gezondheid. Klik hier om mee te lezen.