Een lepel bottenbouillon uit de pan scheppen

Je darmflora herstellen

Hoe kan je je darmflora weer in evenwicht krijgen? Juglen Zwaan vraagt het de poepdokter Nienke Tode-Gottenbos. Het eten van gefermenteerd voedsel, bottenbouillon en vlees van grasgevoerd koeien kan hier een belangrijke rol in spelen zegt ook de poepdokter.

Dat wisten we natuurlijk al. We hebben zoveel mails en berichten ontvangen van mensen met buikpijn en darmklachten die erg opknapten, vooral van de bottenbouillon.

Zoals deze van Christina

“Vorig jaar kreeg ik van mijn orthomoleculair arts het advies om botten bouillon te proberen voor mijn prikkelbare darm. Ik had altijd buikpijn en een opgeblazen gevoel. Ik kon bijna niets meer eten. Werd er wanhopig van. Ik ben op internet gaan zoeken naar gezonde botten voor de bouillon en kwam op de site van Schotsehooglanders terecht. Ik heb de botten meteen besteld.
Al na een dag merkte ik verschil. Ik kon het bijna niet geloven! Je moet de bouillon vier dagen achtereen nemen en verder niets eten. Het is even doorbijten maar als je ziet wat het mij heeft opgeleverd! Geen buikpijn, opgeblazen gevoel meer en ik kon alles weer eten! Wat een verademing! Ik kan het iedereen met maag en darmklachten aanbevelen om de kuur met bouillon regelmatig te nemen. De service van schotsehooglanders.nl is perfect. Ik kreeg de botten keurig verpakt in bevroren toestand thuis geleverd. Ze verkopen ook heerlijke antibioticavrije kip en andere puur vlees en gezonde producten. Zeker een bedrijf om aan te bevelen!”

Botten van grasgevoerde koeien vind je in onze webshop.

Natuurlijk vertellen we je ook graag hoe je de bottenbouillon maakt.
Het is niet moeilijk, maar kost wel even tijd. Het grootste gedeelte van de tijd staat de pan zachtjes op het vuur, op de kachel of staat de slowcooker aan. Dan heb je er geen omkijken naar.

Vergelijkbare berichten