schotsehooglanders bij waterplas

Gebieden waar onze Schotse Hooglanders grazen

We krijgen regelmatig de vraag waar de Schotse Hooglanders en Herefords bekeken kunnen worden. De kuddes lopen vooral in natuurgebieden die meestal vrij toegankelijk zijn. Omdat het grote gebieden zijn is het soms even zoeken naar de kudde, maar dat maakt het juist leuk, nietwaar?

Inmiddels lopen de koeien op zo’n 18.000 hectare natuurterrein, verspreidt over (vooral) Noord-Nederland. We hebben de natuurgebieden waar de koeien lopen op een rij gezet, zit er één bij jou in de buurt?

Baloërveld
Coevorden
De Onlanden
Drentse Aa
Gasteren
Het Hunzedal
Het Roegwold
Het Twiske
Jiltdijksheide
Kropswoldebuitenpolder
Lettelberterpetten
Mantinge
Nationaal Park Zuid Kennemerland
Noord Hollands Duinreservaat
Noordlaren
Opende
Oude Molen
Sallandse heuvelrug
Stichting Het Drentse Landschap (Zuid Drenthe)
Vreugderijkerwaard

Zie waar de kuddes lopen

Deze kuddes zijn niet allemaal ons eigendom, maar ook van boeren met wie we samenwerken. Dat is voor alle partijen goed. Wij kunnen hierdoor jullie blijven voorzien in goed grasgevoerde natuurvlees en de boeren zijn blij met een eerlijke opbrengst. Met de dieren wordt natuurlijk niet onnodig gesleept. Ze gaan rechtstreeks vanuit het gebied naar onze slager als ze slachtrijp zijn. Na het slachten wordt het vlees geproportioneerd, ingepakt en verzonden. Wil jij ook kunnen genieten van een (h)eerlijk stuk grasgevoerd natuurvlees? Bestel dan hier.

Meer lezen over al onze partners? Klik dan hier

Vergelijkbare berichten