Recept: Bieflap met spruitjes en zoete aardappelen
Voor kookinspiratie met de bieflap.
DetailsDat longhaas lekker was wisten we al, maar als sate stukjes in de marinade en vervolgens opbakken slaat alles. Mmm.
DetailsGa je een heerlijk diner verzorgen voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat je gek bent op goed (biologisch) vlees, dan is de runderrollade in rode wijn een echte aanrader. Klikt hier voor het recept.
DetailsOm de perfecte entrecote te bakken hoef je geen chefkok te zijn. In dit recept ontdek je hoe je thuis een heerlijke entrecote klaarmaakt. Klikt hier voor het recept.
DetailsBouillonblokjes geven veel smaak maar deze bestaan alleen maar uit smaakversterkers en zout, niet zo gezond voor je. Zelf getrokken kippenbouillon daarentegen zit vol met goede stoffen die helpen je immuunsysteem te verbeteren en heeft daarnaast een fantastische umami-smaak en dames het is ook nog eens goed voor cellulitus 😛 Klik hier voor het recept.
DetailsDe lekkerste Hollandse gehaktballen met jus maak je zelf van ons biologisch gehakt. Klik hier voor het recept.
DetailsBen jij gek op burgers en op salade? Voeg ze samen in een (beef)burger salade, heerlijk met avocado en een zelfgemaakte dressing. Klik hier voor het recept.
DetailsAls je moeite hebt met de intense smaak van lever, maar toch wilt profiteren van de gezondheidsvoordelen ervan dan kun je het mengen met gehakt. Dan krijg je toch je portie binnen.
DetailsDijfilet, kipfilet, kipkarbonades, wat is nou het verschil? Dat ontdek je hier plus een heerlijk recept. Klik hier voor het recept.
DetailsMaak een heerlijk stoofpotje met stoofvlees van de schotsehooglander met als speciale toevoeging bokbier voor een optimale smaak. Klik hier voor het recept.
DetailsYeah, voor het zoveelste jaar op rij werkt pluimveehouder Bakx helemaal antibioticavrij! Klik door voor het rapport
Details