vier droge worsten aan haak
|

Welke snack is makkelijk, lekker en gezond? Juist! Droge worst!

Droge worst

Gezond snacken? Daar hebben we wat voor! Geen Engelse naam, geen kek plastic zakje, maar gewoon een degelijke droge worst!

De droge worst is een heerlijk tussendoortje en zo makkelijk te ‘bereiden’ 😉

 

Benodigdheden:

  • Mes
  • Snijplank
  • Droge worst
  • Een goede gelegenheid (vergadering, borrel, in de auto tijdens de file, tijdens de lunch, eigenlijk elke gelegenheid is een goede gelegenheid voor droge worst)

Bereiding

  1. Snijd de verpakking open, eventueel een dag voor consumptie voor een iets drogere droge worst.
  2. In dunne plakjes snijden.
  3. Eventueel aanvullen met lekkere rauwmelkse kaas voor een volledig borrelplankje.
  4. Genieten maar!

De droge worst kan bewaard worden in de vriezer, maar dat hoeft niet. De droge worst is bij kamertemperatuur 6 maanden houdbaar, zolang de vacuüm verpakking dicht is.

Of in onze webshop kijken welke producten we nog meer hebben.

Vergelijkbare berichten