Wat is het fantastisch als klanten genieten van onze producten. Dan klopt het helemaal. Dieren die een goed leven hebben, een duurzaam product, wat gezond is én waar mensen volop van genieten!

Lees maar mee welke ervaring anderen hebben met ons product.

 

Wil je ook een review schrijven? Heel graag! Dat kan via een e-mail of laat er een achter op onze facebookpagina.

Wij van LivePT zijn zeer onder de indruk van de geweldige stukken vlees en gevogelte die we iedere bestelling voorgeschoteld krijgen.

De smaak is zoals het hoort te zijn en de eerste gedachtes die bij ons naar boven kwamen waren: ‘’Dit smaakt zoals vroeger een stukje vlees smaakte’’ ‘’Je hebt hier helemaal geen sausje voor nodig om het smaakvol te maken’’.

Daarnaast sluiten de werkwijze, de filosofie en de gehele gedachtegang nauw aan bij die van ons, wij hebben ons adres gevonden.

Keep up the good work!

Uitzonderlijke kwaliteit – LivePT

Beste familie Kuipers, beste Ymkje en Jelwin,

Als klanten van het eerste uur (Jelwin heeft in het begin het vlees nog bij ons thuis zelf met de auto afgeleverd 🙂 ), willen wij jullie graag langs deze weg hartelijk danken voor de mooie open dag die wij bij jullie hebben mogen beleven op zaterdag 13 mei jl. ter ere van jullie eerste lustrum.

De workshop “”Hoe slacht ik een kip?” was erg leerzaam en leverde heerlijk kippenvlees op dat wij diezelfde avond thuis direct hebben verorberd.
De flexiburgers (twee smaken nog wel) waren prima en vol van smaak: fantastisch dat jullie op deze wijze bezig zijn de ’idée fixe’ van dagelijks vlees eten (dat in de hoofden van veel mensen zit) onder de aandacht te brengen. De volle yoghurt van jullie kaasboer was ’s avonds thuis een heerlijk dessert .
En het was fantastisch om jullie eigen slager bezig te zien: nu krijg je een veel beter idee waar dat heerlijke stukje vlees vandaan komt.

We hebben een leuk gesprek gehad met de mensen van Culivents en waren blij dat mijnheer assisteerde bij de workshop ’s ochtends.
En onze dochter en haar vriendje hebben ook nog druk geoefend (en raak geschoten) met het boog schieten van het gilde uit Surhuisterveen.

Met, jullie kennende, vast veel nieuwe initiatieven en verdere ontplooiingen in het verschiet: op naar het tweede lustrum!

Fam. Vogels / Van Herwijnen

Levering was perfect verzorgd en is diepgevroren aangeleverd, ondanks de 30 graden die dag.
Het vlees is werkelijk fantastisch qua smaak!
Maar het belangrijkste vind ik toch wel het welzijn van de dieren tijdens hun leven.

Al met al meer dan tevreden!

Maichel

Ik moet jullie iets bekennen, ik ben een hele slechte kok! Ik hou er gewoon niet van, niet van koken, niet van bakken, niet van braden. Maar ja, een mens moet toch eten. Jullie vlees is zo uitzonderlijk lekker, de kippendijen (simpel), de balletjes gehakt (gehakt zoals het vroeger smaakte) , en al het andere snel-klaar vlees, het is heerlijk! Kortom, ik verheug me tegenwoordig op de warme maaltijd.
Bij de volgende bestelling ga ik me zelfs aan suddervlees wagen!
Hulde voor jullie inzet, ik kom graag een keertje kijken.

Sia

Echt natuurvlees en lekker! Het wordt keurig en in porties verpakt bezorgd!
De hele filosofie van het bedrijf, van Jelwin en Ymkje dus, spreekt mij heel erg aan!
Eerlijk, diervriendelijk, duurzaam en zorgzaam voor dier, mens en product!
Ik wil nooit meer anders!

Elke

“Bedankt voor de super service en het geweldig lekkere vlees!
Bij het bakken en braden ruikt het ouderwets lekker. Dat ouderwets mag je letterlijk nemen want het ruikt zoals ik het mij herinner uit mijn jeugd en dat is zo’n 70 jaar geleden.”

Fam. vd Noordaa

Wow! Lekkerder dan het biologische vlees uit de supermarkt, of het vlees van de keurslager. Het verschil is echt heel groot!). Ik heb mijn adresje wel gevonden!!

Lees hier de hele blog.

 

FoodieHealthBlog

We eten dit vlees nu al een tijdje, heerlijk! En mooi bedrijf. Goed om te weten waar het vlees vandaan komt.

Agnes KitchenGardenShop.nl

Afgelopen weekend voor het eerst dit vlees gehaald. Natuurlijk gelijk geproefd……hmmmmm…..lekker! Ook leuk om de dieren even gezien te hebben, wij weten nu ook wat we eten: eerlijk vlees.

Martha

Pasgeleden voor de tweede keer een bestelling mogen ontvangen, dit keer mijn ouders overgehaald mee te doen. Ook zij zijn om!

Marijn

supersnelle en bevredigende reactie na een verkeerde levering ( kan gebeuren). lekker gehakt !!! net nog chili van gemaakt. volgende keer weer bestellen bij jullie:)

Nancy

Beste Jelwin en Ymkje,
Heb vandaag weer genoten van jullie heerlijke kogelbiefstuk. Verheug me voor morgen al weer op de kippedij uit de oven.

Topvlees! Bedankt!
Groet, Sharon

Sharon

Voordat er bezorgd werd in Utrecht en omgeving reden we al met veel plezier naar Opende voor dit heerlijke vlees. Nu het thuisbezorgd kan worden is het helemaal makkelijk. Het is en blijft een geweldig initiatief om dit allemaal zo van de grond te krijgen en het vlees is onovertroffen lekker.

Patrick

Uit Paleo magazine nr 3 2015

“Ik ben onder de indruk van de prachtige hooglanders en van het verhaal van Jelwin en Ymkje. Koeien horen gras te eten, heel logisch eigenlijk. En wat een fijn leven hebben ze dan, midden in de natuur. Als je Paleo eet dan merk je ook dat je je beter voelt zonder granen. Dan zou het toch gek zijn om rundvlees te eten van een koe die gevoed is met granen? Doe mij maar vlees van een echte Paleo koe, dus 100% grasgevoerd”.

www.paleo.nl

schotse hooglanders paleo
Mitchel van Duuren paleo.nl

Geweldig! Prachtig vlees, goed en diepgevroren verpakt en thuisbezorgd, vriendelijke en snelle service. Helemaal top!

Chantal

We vonden het allemaal heerlijk en het ging schoon op, dit smaakt natuurlijk naar meer. Alvast de beste wensen voor 2016 en we komen zeker nog bij jullie vlees halen.

Familie van Velzen

Wat een verschil in vlees. Mooi donker. Goed dooraderd. en je proeft het verschil. Heel goed bezorgd mooi ingevroren. Ben alweer bijna door mijn gehakt heen dus dat wordt binnenkort weer een pakketje.

Een waardevolle aanvulling op onze voeding.

www.Zinineten.nl

Silva Polkeman

Voor eerlijk vlees moet je toch echt bij de Schotse hooglander zijn. Wat je bestelt komt diepgevroren aan, de kleur, smaak en structuur van het vlees zijn top.
Probeer het en je wilt niets anders meer.

Jeanine

Onlangs voor het eerst een gemengd pakket afgehaald. Wat een verschil met ander rundvlees. Het ziet er allereerst prachtig uit. Mooi donker vlees. Maar de smaak is zo veel beter dan vlees uit de supermarkt of van de slager. En ik eet er minder van, zo goed vult dit vlees. Komt dit omdat het grasgevoerd is? Misschien niet zo goed voor jullie verkoop…

Maar ik ben er blij mee. Kortom een aanrader en ik kom zeker terug.

Margreet