Welke ervaringen hebben onze klanten?

Wat zijn de ervaringen van onze klanten met het bestellen, bereiden en eten van onze producten, dat willen we graag weten.

Najaar 2016 deden we een oproep. Aan wie mogen we 6 vragen stellen over onze producten? Vervolgens stroomden de mail met antwoorden van klanten binnen. En wat kregen we leuke reacties, wij werden er helemaal blij van.

Flora, Linda, Nina, Tanja, Paula, Inge, Joke, Monique, Marlike, Henneke en Marianne, ontzettend bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Omdat ze ook voor jou als lezer informatief zijn plaatsen we ze hieronder.

Marianne

marianne

Waarom koop je vlees bij ons?

Omdat ik het prettig vind dat dieren een goed leven hebben. Maar ook omdat ik vind dat er veel te veel met ons voedsel wordt geknoeid en ik denk dat grasgevoerd en antibioticavrij vlees veel gezonder is

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

Het grootste verschil merk ik met suddervlees en gehakt. Het suddervlees is verrukkelijk en botermals. Het gehakt is echt gehakt zoals het moet zijn. Niet helemaal vol met water, maar stevig gemalen vlees. Heerlijk!

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom?

Zie vraag 2. Maar eigenlijk vind ik alles lekker. Ook de kip is perfect!

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen?

Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Een paar keer laten bezorgen maar ook een keertje afgehaald. dat laatste heb ik niet altijd tijd voor, maar vond ik wel erg leuk!

Heb je nog tips voor ons?

Geen speciale tips, wel bedankt voor jullie idealistische instelling en heerlijke vlees.

Welke bereidingstips wil je delen met onze lezers?

Ik braad suddervlees even kort aan en gaar het dan verder in de oven. Met laurierblad, kruidnagel, een blik gepelde tomaten en een scheut rode wijn of balsamicoazijn. heerlijk!

Henneke

henneke

Waarom koop je vlees bij ons?

Omdat ik als ik ongeveer 1 keer per week vlees eet graag vlees eet dat een beetje wild is en niet vol gepompt wordt met het een en ander, en waar de dieren met liefde groot gebracht worden.

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

ik vind het fijn dat ik nu altijd iets in de vriezer heb zitten. Mijn lichaam reageert goed op het vlees. en het smaakt echt naar vlees. Klinkt misschien een beetje vreemd voor een semivegetariër maar als ik vlees eet wil ik graag echt vlees. 🙂

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom?

De entrecote en vind het jammer dat het ook niet meer apart besteld kan worden . 🙂 maar ik snap het wel. –-> Reactie van ons; dat was voorheen wel zo, maar tegenwoordig kan apart bestellen wel weer, het product is te vinden in de webshop..

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen?

bezorging en verpakking zijn helemaal top en op mijn dag gewenst.

Heb je nog tips voor ons?  nu ff niet

Welke bereidingstips wil je delen met onze lezers? Geen

Marlike

marlike

Waarom koop je vlees bij ons?

Wij kopen vlees bij jullie, omdat het vee, waarvan wij het vlees krijgen, een dierwaardig bestaan heeft gehad, voordat het op ons bordje komt

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

De Verschillen zijn : heerlijk mals vlees, dus snel gaar o.m. sudderlapjes lekker mals en hoeft maar 1.5 uur te sudderen. Jullie biefstuk smelt op de tong.

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom?

Wij hebben meerdere favorieten  * de heerlijke kip  * de zalige biefstukjes

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen?

Het afhalen, zowel de bezorging is prima geregeld. Bovendien is het leuk om het vlees op te halen en jullie als enthousiastelingen te ontmoeten.

Heb je nog tips voor ons?

wat ik wel jammer vind, is dat je pas bij 2 “ijsverpakkingen”deze terug mag sturen. Zonde van alle energie, waarmee de zakken zijn gemaakt. mijn idee: doe een retoursticker bij elke bezorging.  –> Reactie van ons; we snappen de gedachte, maar het is ook niet duurzaam om de pakketbezorgers te laten rijden met maar 1 isolatiezak. Benzine, opslag, tijd…. En, eerlijk is eerlijk, de kosten zijn dan voor ons te hoog. We hopen dat klanten een aantal zakken op kunnen sparen en ze dan terugsturen. We ontvangen er tot nu toe heel veel retour!

Welke bereidingstips wil je delen met onze lezers?

Bereidingstip ( maar staat ook op jullie site) zorg dat het vlees op kamertemperatuur is, alvorens te verwerken.

Monique

monique

Ik heb hem ook doorgestuurd naar mijn moeder, want zij bereid het vlees meestal en ik eet lekker mee, aangezien ik niet zo’n keukenprinses ben 😊, maar ik kan wel wat vragen beantwoorden, komen ze;

Waarom koop je vlees bij ons?

Vanwege het duurzame aspect en omdat het gras gevoerd is. Voorheen kocht ik altijd biologisch (en nog wel), maar, ik weet niet meer hoe ik erop ben gekomen, opeens lees je dan meer over gras gevoerd vee en antibiotica vrije kip en besef je je waar we eigenlijk mee bezig zijn in dit land/ op planeet aarde. Daarnaast vind ik het ook prettig om zoveel mogelijk lokaal/ uit eigen land te kopen.

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

Bereiding weet ik niet, maar de smaak is veel intensiever, textuur vind ik wat grover, de geur trouwens ook, soms ruik je gewoon echt een koe ( misschien kan dat ook psychisch zijn hoor, hahaha ) en ik kan er misschien maar net de helft van op van wat ik normaal gesproken kan. Dit heb ik ervaren met een gehaktbal en met draadjesvlees en heb jullie hier ook via Facebook een berichtje over gestuurd. Trouwens erg gaaf om te ervaren, dat je eigen systeem zo duidelijk laat weten dat je genoeg hebt gehad, ook al eet je het liefst die pan met draadjesvlees leeg 😊.

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom?

Draadjesvlees, sorry, ik weet nog geeneens van welk deel van de koe je dat maakt.

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen?

Zelf geen ervaring mee, maar van m’n moeder hoor ik dat dat altijd goed gaat en het netjes ingevroren aankomt. We zijn van plan een keer die kant op te komen op een afhaal moment, maar wij wonen in Delft, aardig eindje dus, maar het lijkt ons zo leuk om een keer ter plaatse te komen kijken.

Heb je nog tips voor ons?

Kan ik nu niet zo 1 2 3 opkomen, misschien is het een leuk idee om een soort van excursies/ workshops te organiseren, kijken bij een kudde en vervolgens een lekker recept te gaan bereiden –> Reactie van ons; leuk idee. Nemen we mee voor de plannen in het voorjaar / zomer 2017. Op 3 december 2016 organiseren we een proeverij, wellicht ook leuk.

Joke

joke

Waarom koop je vlees bij ons?

Mijn man is al jaren vegetarisch aan het eten. Puur uit gemak eet ik met hem mee. Als we uit eten gaan wil ik nog altijd graag een stukje vlees eten. Ook wanneer ik logees heb maak ik graag nog eens iets met vlees erin. Na flink wat bewustwording over gezond eten, kwam ik na wat speurwerk op internet bij jullie terecht. Moet wel eerlijk zeggen dat de “rooie rakkers” mij het eerst aanspraken Ik ben gek op roodharige dieren! Ben op Facebook “vriend” geworden en kon zo nog meer lezen over jullie bijzondere manier van boeren.

De kip zonder antibiotica wilde ik absoluut een keertje proeven. En het rookvlees leek me zo vanaf het schermpje al heerlijk. Eindelijk een bestelling gedaan en het op een zaterdag opgehaald. Rookvlees, kip, kippenlevertjes en droge worstjes. Wat een traktatie die worstjes!! Zelfs mijn man heeft ze geproefd!! Ik viel steil achterover…….zowat 30 jaar geen vlees en nu een worstje? Hij had ook jullie site al zitten bekijken en omdat de beesten zo’n goed leven hebben gehad, wilde hij daar wel wat van eten. Volgens mij kun je geen beter compliment krijgen

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

De worstjes smaakten gewoon heel erg puur, kan het niet anders omschrijven.

De kip smaakt naar vroeger, als klein kind mochten wij altijd zeggen wat we aten op onze verjaardag. Steevast was dat kip met gebakken aardappeltjes en appelmoes. Was iets minder voor mijn ouders….ben eerste Kerstdag jarig

De kippenlevertjes heb ik samen met mijn dochter gegeten. Had niets gezegd tegen haar. Halverwege zei ze: goh mam, die levertjes smaken hier in Friesland anders dan bij mij in de Randstad.

Het rookvlees is een traktatie op zich. Zo hoort het te smaken, lekker stevig vlees met alleen zout er door. Helaas vond mijn vader het niet lekker…..het zag er bedorven uit, ondanks mijn uitleg dat er geen kleurstoffen in zitten.

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom?

Ik ga de volgende keer voor veeeeeeel meer worstjes!!  (Droge worst)

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen?

Het afhalen was een groot feest. Allereerst de rit er naartoe. We zijn voor de toeristische route gegaan. Het was prachtig weer dat scheelt natuurlijk ook een stuk. En wat een mooie plek hebben jullie!!! Zo verzorgd met van alles op tafel. En dan die pracht beesten van dichtbij

Heb je nog tips voor ons?

Geen tips,gewoon zo lekker doorgaan! Daar maken jullie heel veel mensen blij mee! Dankjulliewel dat jullie de mogelijkheid bieden om op een gezonde en verantwoorde wijze te kunnen eten!!!

Welke bereidingstips wil je delen met onze lezers?

Ik ben geen keukenprinses dus  bereidingstips heb ik niet. Gewoon in huis halen en klaar maken op de manier die je normaal ook doet……en dan kan het genieten beginnen!

Inge

inge

Waarom koop je vlees bij ons?

Grasgevoerd vind ik belangrijk en ook het kippenvlees zonder antibiotica waardeer ik zeer! Het vlees is verpakt in ‘ goed’ plastic en zonder nitriet.

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

Qua bereiding vind ik het weleens lastig dat het bevroren is, de smaak is erg goed! Het bakken van de biefstuk vind ik wel lastig, wordt toch vaak net even te taai. Ik dep het vlees en laat het op temperatuur komen en schroei het in hete boter, hebben jullie nog tips wat ik anders kan doen? –> Reactie van ons: ‘biefstuk klaarmaken vergt wat skills inderdaad. Op de pagina bereidingstips lees je tips. Daarnaast blijft het een natuurproduct, de malsheid en smaak kan variëren.’

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom? 

Kipreepjes, super makkelijk bij het bereiden en heerlijk vlees! En het gehakt vind ik ook heerlijk! En de varkenshaas die valt errug goed in de smaak hier.

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen? 

Gaat prima, zelfs die ene keer dat de bezorger het niet kon afleveren. Het vlees was nog steeds diepgevroren.

Heb je nog tips voor ons? 

Vermeld duidelijker dat er geen nitriet in het vlees zit en dat je plastic zonder bpa gebruikt. –> Reactie van ons: goede tip, dank je wel!

Welke bereidingstips wil je delen met onze lezers? 

Als je vergeten bent het vlees tijdig uit de vriezer te halen, in koud water leggen. Stooflapjes uit de crockpot, super lekker!

Paula

paula

Waarom koop je vlees bij ons?

Ik koop het meeste vlees bij jullie omdat de dieren een goed leven hebben gehad, leven in de natuur en natuurlijk voedsel krijgen.

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

Het vlees smaakt stukken beter dan biologisch vlees uit de supermarkt en qua prijs ook beter betaalbaar.

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom?

Het rundergehakt, want dat is rauw ook superlekker om te eten. Heb ik meteen een vraag of dit rauwe vlees evt. wormen op kan leveren? Ik heb gelezen dat dit niet kan met vlees dat is gevroren. Tot nu toe heb ik daar geen last van gehad. –> Reactie van ons; eventuele wormen gaan dood bij temperaturen kouder dan -12 graden. Vlees wat diepgevroren is geweest vormt daarom geen risico.

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen?

Ik kies altijd voor bezorgen omdat ik niet in de buurt woon. Bezorgen gaat altijd goed, vlees komt bevroren aan, ook op tropische dagen.

Heb je nog tips voor ons?

Misschien een link op jullie site om de retoursticker voor de zakken zelf te printen? Ik vergeet deze iedere keer te bestellen.

Welke bereidingstips wil je delen met onze lezers?

Eet het gehakt ook een keer rare of rauw. Smaakt super, de meest verse filet american die je kunt eten, met alleen een beetje zout erover. Heerlijk.

Tanja

tanj

Waarom koop je vlees bij ons?

Omdat ik grasgevoerd vlees wil van goede afkomst zonder rommel, (helaas niet bij mij om de hoek…daarom geen “vaste” klant) à Reactie van ons: de pakketpost komt overal in Nederland en België.

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

Ik eet al lang geen bio-industrie vlees meer dus is het contrast niet enorm, maar dat van jullie is echt heel smakelijk, mooi dooraderd met vet.

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom?

Gek op de (droge) worst, vooral omdat er met pure ingrediënten wordt gewerkt, dat is zeldzaam. Maar goed vlees heeft ook niet veel nodig.

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen?

Prima

Heb je nog tips voor ons?

Eigenlijk niet, maar misschien op zoek naar een kip die buiten heeft gelopen?

Welke bereidingstips wil je delen met onze lezers? –> reactie van ons, Tanja heeft een kookboek geschreven vol met Weston Price gerechten. Je vindt het hier. Aanrader!

Nina

nina

Waarom koop je vlees bij ons?

Via het magazine Paleo Lifestyle het interview met Mitchel van Duren gelezen en daardoor wist ik van jullie bestaan. Vanwege het pure, troepvrije en vooral ook diervriendelijke is de keuze gemaakt om jullie vlees te proberen en onze eerste bestelling te plaatsen.

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

Wij hebben enkel de biefstuk en het gehakt nu geproefd, de biefstuk was qua smaak en geur echt heerlijk. De textuur was veel steviger, het was een beetje taai… Het gehakt vond ik mooi mager en ook weer heerlijk van smaak en vaster van structuur. Normaal zit ik van biefstuk (120 gr) echt supervol, het ligt dan een beetje te hoppen zeg maar…;-) nu was dat totaal niet. Echt lekker en  lichter voor mijn gevoel.

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom?

Dat kan ik nu nog niet zeggen.

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen?

Perfect, je kan de dag kiezen en de track & trace geeft de tijd range aan wanneer het wordt bezorgd.

Heb je nog tips voor ons?

Zou het mogelijk zijn om bijv bij de bestelling biefstuk of entrecote te bestellen wat niet ingevroren is maar enkel gekoeld? Ik denk nl dat de smaak dan nog beter is –> Reactie van ons; voorlopig kiezen we voor diepvries.
Als voedingscoach denk ik gelijk aan; wat receptjes en bereidingstips

Welke bereidingstips wil je delen met onze lezers?

Dat zou ik later kunnen invullen als ik wat meer geprobeerd heb

Linda

linda

Waarom koop je vlees bij ons?

Doe het vnl. omdat de koeien een goed (buiten)leven hebben bij jullie, ze eten goed voer, krijgen geen antibiotica. Dat is voor mij de belangrijkste reden. Dat het vlees daardoor kwalitatief stukken beter oogt en smaakt komt op de tweede plaats.

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

De kleur, de smaak (veel lekkerder), de kruiden (zo lekker, geen toevoegingen en zonder nitriet!) Merk geen verschil met hoe mijn lichaam erop reageert. Ik word er alleen blijer van, heb er een goed gevoel over.

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom?

Het gehakt. Zalig! Gebruik ik heel veel. Ook heel lekker: de biefburgers en de saucijzen! Ben erg van het snel-klaar-concept. Biefstuk eten wij niet en stooflappen ook nauwelijks.

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen?

Dat verloopt prima! Goed verpakt, nog zo bevroren als wat wanneer het aankomt. Verder geen bijzonderheden, wordt afgeleverd op de afgesproken tijd (nou ja, een enkele keer een paar uurtjes later, maar is geen ramp).

Heb je nog tips voor ons?

Kipfilets afzonderlijk inpakken en invriezen. Heb in het verleden bij jullie kipfilets besteld, maar vond ze niet zo mooi en veel vriesbrandplekken. Hebben we e-mailcontact over gehad. Zit eraan te denken om de volgende keer toch weer kipfilets te bestellen, maar ben toch wel een beetje bang dat ik hetzelfde aan zal treffen. Daar nog nieuws over?  –> Reactie van ons; de vriesbrand waar we destijds over gemaild hebben hebben we daarvoor én daarna niet meer gehoord. Wellicht kun je de kipfilet nog eens proberen. Mocht het niet naar wens zijn storten we de kosten terug.

Welke bereidingstips wil je delen met onze lezers?

Denk niet dat lezers zitten te wachten op recepten met gehakt. 😉 Gebruik het vnl. om te rullen en gehaktballen van te maken.

Flora

schotse hooglander water drinken

Waarom koop je vlees bij ons?

Voor het millieu, voor de smaak en ik vind dat we weer meer terug moeten naar produkten uit de regio. Goed voor de werkgelegenheid en economie.

Wat is het verschil tussen onze producten en wat je eerder gewend was?

Wat als eerste opvalt is de smaak, bijna geen kruiden nodig, ik ben zoutloos en bij vlees uit de massa, smaakt het vlees vlak en mis je het zout.
Stoofvlees hoeft niet uren op te staan om zacht en uit elkaar te vallen (draadjesvlees). Wat mij ook opvalt, er zitten maar weinig zenen in, dus kun je het hele stuk heerlijke vlees gebruiken. De kip eet ik, omdat er geen antibiotica in zit en dat vind ik heel belangrijk. En de kippen dijen zijn heerlijk.

Wat is je favoriete product in ons assortiment en waarom?

Stoofvlees en de entrecote, ja wat kan ik daar nog meer over zeggen dan dat ik daar elke keer weer van geniet en ik niet alleen.

Wat is je ervaring met de bezorging / het afhalen?

Ik krijg mijn bestelling per post en dat gaat perfect. Er wordt dag en datum afgesproken en die klopt, de produkten zijn goed verpakt.

Heb je nog tips voor ons?

Ik ben alleen en de verpakkingen zijn te groot, het zou geweldig zijn als je bij de bestelling aan kan geven of je alleen bent en dat de verpakkingen kleiner zijn. Dit probleem heb ik al eerder voorbij zien komen en dat het moeilijk is maar ik geef het toch nog maar een keer door. –> Reactie van ons: je hebt helemaal gelijk, wie weet verandert het nog eens. We hebben laatst wel een blog geschreven met tips voor kleine huishoudens. Bv op dag 1 bereiden en deel eten, op dag 3 er een andere maaltijd van maken. Zo kun je al het vlees benutten, maar hoef je niet in 1 maaltijd 200 gram vlees te eten. Wie weet lees je daar nog handige tips. 

Welke bereidingstips wil je delen met onze lezers?

Ik heb geen bereidings tips, behalve dan misschien, ik heb mijn stoofvlees de eerste keer klaar gemaakt zonder ook maar iets er op te doen, om de smaak van het vlees goed te kunnen proeven. Daardoor doe ik er nu veel minder op want dat heeft het vlees absoluut niet nodig en gaat ten koste van het vlees.

Nou dit was het dan, ik wens jullie heel veel succes en ga vooral zo door.

Vergelijkbare berichten