Onbewerkt vlees rechtstreeks van de boer op je bord

Stap 1

Via de knop ‘bestellen’ kom je in onze webshop.

Stap 2

Kies de producten die je wilt bestellen. Je kunt deze openen door op ‘meer informatie’ of op de productfoto te klikken. Je kunt ook meteen bestellen zonder ze te openen.

Stap 3

Klik op ‘bestelling afronden’. Controleer je bestelling. Je kunt hier de aantallen nog wijzigen. Klik op ‘bestelling afronden’ om de bestelling af te ronden.

Stap 4

Vul je adres gegevens in.

Als je een account hebt kun je nu inloggen, dan staan de gegevens al voor je ingevuld. Als je nog geen account hebt, kun je die aanmaken. Dit is niet verplicht hoor, afrekenen als gast kan ook altijd. Het account kun je aanmaken door  een vinkje te plaatsen bij de vraag ‘een account aanmaken?’. Het account heeft als voordeel dat je de volgende keer alle gegevens al in je scherm hebt.

Je kunt je adres selecteren door in de adreszoeker je postcode en huisnummer in te vullen.

Stap 5

In geval van afhalen kies je de gewenste afhaaldata. In geval van bezorging kies je een datum en eventueel een dagdeel.  Je kunt ook kiezen voor bezorgen op een PostNL afhaallocatie. Het pakket ligt dan op de gewenste dag vanaf 16 uur klaar op afgehaald te worden. De adressen van de mogelijke locaties staan er bij, maar vind je ook hier.
Let op, op zaterdag, zondag en maandag wordt er niet bezorgd.

Stap 6

Rond de bestelling af. Je betaalt vooraf via iDeal. Bestellers uit België kunnen betalen via Mister Cash of Sofort. Afhalers betalen op de boerderij per pin of contant bij het afhalen van hun pakket.

Stap 7

Als je bestelling gelukt is ontvang je meteen een bestelbevestiging. Soms komt deze in je spam / ongewenste post terecht. Ontvang je de bestelbevestiging niet? Dan klopt er iets niet, neem dan even contact (linkje) met ons op.

Stap 8

In geval van bezorgen ontvang je de dag vóór de gekozen bezorgdag een e-mail met daarin een linkje met track en tracecode. Via deze link kun je zien rond welk tijdstip de pakketbezorger bij je zal zijn. Dit tijdstip is een indicatie.

Bij de keuze voor afhalen bij ons op de boerderij ontvang je in de week voor de afhaaldag nog een mailtje als herinnering.

gegrilde ribeye

Mocht je vragen overhouden, neem dan gerust contact met ons op, maar kijk eerst nog even bij bezorging, afhalen, bereiden en bewaren.