Vlees per post, werkt perfect

Dat is handig; je kunt je bestelling in heel Nederland en België laten bezorgen. De pakketdienst van PostNL verzorgt de bezorging. Bij een bestelling van 150 euro of meer betaal je bij ons geen verzendkosten. Bij een lager bestelbedrag zijn de verzendkosten 10 euro.
Diepgevroren vlees per post bezorgd krijgen, dat is even wennen. Toch gaat dit perfect omdat we gebruik maken van een isolerende verpakking en droogijs.

Het vlees gaat diepgevroren in de isolatiezak en de zak gaat vervolgens in een recyclebare doos. Op het vlees wordt droogijs geplaatst (-78°C!). Hierdoor blijft het pakket diep bevroren, tot wel 48 uur lang. Deze periode is ruim voldoende om diepgevroren via de pakketdienst van PostNL verzonden te worden.

verzending

Hiernaast zie je hoe de bestelling diepgevroren bij je aan komt.

De gewenste bezorgdag, dagdeel en de locatie kies je zelf. Bezorging is mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Als je voor 15 uur bestelt kan het vlees de volgende dag al worden bezorgd. Bij het afronden van je bestelling kun je maximaal 7 dagen vooruit plannen.
Met de track en tracecode per mail weet je de avond daarvoor hoe laat de bezorger komt.

Door het droogijs blijft het pakket tot 48 uur bevroren. Zelfs als een pakket onverhoopt een dag vertraging heeft is het vlees nog steeds goed bevroren. Het is wel belangrijk dat er op de gewenste bezorgdag, en voor de zekerheid de dag erna iemand thuis is. Als dat lastig is valt er meestal iets te regelen met buren of een instructie aan de pakketbezorger over achterlaten in de garage. Neem bij vertraging altijd even contact met ons op om te overleggen.

Je kunt je pakket ook laten bezorgen op je werk, of op een speciale PostNL afhaallocatie, zoals Primera of Albert Heijn. Er is altijd wel een afhaalpunt in de buurt. Hier zie je welke locaties er zijn. Het pakket kan daar na 16.00 uur opgehaald worden. Er is wel een legitimatie nodig.

Bij de meeste afhaallocatie kun je ook ‘s avonds het pakket ophalen, let even op de openingstijden. De afhaallocatie bewaart het pakket in de doos met isolatiezak. Er zit voldoende droogijs in het pakket om het nog even buiten de vriezer te laten staan.

De bezorging kan naast in heel Nederland, ook in heel België. Ook hier is verzending gratis boven de €150,- en beneden de €150,- zijn de verzendkosten 10 euro.

Mocht je vragen overhouden, neem dan gerust contact met ons op, maar kijk eerst nog even bij bestellen, afhalen, bereiden en bewaren.