Vlees per post, werkt perfect

Dat is handig; je kunt je bestelling in heel Nederland en België laten bezorgen. De pakketdienst van PostNL verzorgt de bezorging. We vragen je een bijdrage in de verzendkosten van €8,50 voor overdag levering in Nederland, en €11,00 voor België en avondlevering in Nederland. Bij een bestelbedrag boven de €150,- krijg je €5,- korting op de verzendkosten en bij een bestelling van €200,-  of meer is de verzending gratis.

Diepgevroren vlees per post bezorgd krijgen, dat is even wennen. Toch gaat dit perfect omdat we gebruik maken van een isolerende verpakking en droogijs.

Het vlees gaat diepgevroren in de isolatiezak en de zak gaat vervolgens in een recyclebare doos. Op het vlees wordt droogijs geplaatst (-78°C!). Hierdoor blijft het pakket diep bevroren, tot wel 48 uur lang. Deze periode is ruim voldoende om het vlees diepgevroren bij jou op de keukentafel te krijgen.

De verzendprocedure is ingericht op een bestelling van minimaal 3 kg. Er is enige massa nodig om het bevroren te houden. We vragen je daarom niet minder dan 3 kg diepvries vlees te bestellen.

verzending

Hiernaast zie je hoe de bestelling diepgevroren bij je aan komt.

De gewenste bezorgdag (di, wo, do of vrijdag), dagdeel en de locatie kies je zelf je kunt daarbij 2 weken vooruit plannen. Als je voor 13 uur bestelt, kan het vlees de volgende dag al worden bezorgd.
Per mail krijg je de avond voor je bezorgdag een track en tracecode zodat je het pakket kunt volgen.

Door het droogijs blijft het pakket tot 48 uur bevroren. Zelfs als een pakket onverhoopt een dag vertraging heeft is het vlees nog steeds goed bevroren. Het is wel belangrijk dat er op de gewenste bezorgdag, en voor de zekerheid de dag erna iemand thuis is. Als dat lastig is valt er meestal iets te regelen met buren of een instructie aan de pakketbezorger over achterlaten in de garage. Neem bij vertraging altijd even contact met ons op om te overleggen.

PostNL brengt je pakket op het opgegeven adres. Vooraf ontvang je een track en tracelink met daarin een tijdsperiode. Meestal betreft dat een periode van 2 á 3 uur waar tussen de bezorger langs komt. Welk tijdstip dit is verschilt per regio. Dit blijft een indicatie, en geen zekerheid, maar wordt wel als prettig ervaren.
Je kunt je pakket ook laten bezorgen op je werk, of op een speciale PostNL afhaallocatie, zoals Primera of Albert Heijn. Er is altijd wel een afhaalpunt in de buurt. Hier zie je welke locaties er zijn. Het pakket kan daar na 16.00 uur opgehaald worden. Er is wel een legitimatie nodig.

Bij de meeste afhaallocaties kun je ook ‘s avonds het pakket ophalen, let even op de openingstijden. De afhaallocatie bewaart het pakket in de doos met isolatiezak. Er zit voldoende droogijs in het pakket om het nog even buiten de vriezer te laten staan.

We bezorgen in heel Nederland en in België. De verzending is gratis voor bestellingen boven de €200,- Bij een bestelbedrag tussen €150,- en €200,- geven we €5,- korting op de verzending. Bij bestellingen lager dan €150,- zijn de verzendkosten €8,50

Mocht je vragen overhouden, neem dan gerust contact met ons op, maar kijk eerst nog even bij bestellen, afhalen, bereiden en bewaren.