Frittata
Koud ook erg lekker!
Ingrediënten:
- 6 scharreleieren
- 100 ml amandelmelk
- Keltisch zeezout en versgemalen peper, naar smaak
- 1/4 tl geraspte nootmuskaat
- 1/4 tl paprika poeder
- 2 el olijfolie
- 1 ui, in dunne reepjes
- 1 teentje knoflook, in plakjes
- 150 gr rundergehakt
- 300 gr spinazie
- 100 gr cherrytomaatjes, in partjes
Bereiding:
Meng de eieren in een kom en kruid met peper, zout, nootmuskaat en paprikapoeder. Zet de kom apart. Verhit de olie in een grote koekenpan. Fruit de uien en knoflook enkele minuten tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de spinazie toe en roerbak dit tot de spinazie slap begint te worden. Haal de pan van het vuur en voeg dan de tomaten toe. Zet de pan terug op een laag vuur, giet het eimengsel erin en laat het op een laag vuur bakken tot de bovenkant gestold is.
Smakelijk!
(Uit de ‘Paleo in 15 minuten‘)