Onze oerrassen kalveren buiten
Hoe gaat dat, zo’n bevalling van een koe? Nou, dat is maar net aan welke boer je die vraag stelt. Zo gaat het bij ons.
Hoe gaat dat, zo’n bevalling van een koe? Nou, dat is maar net aan welke boer je die vraag stelt. Zo gaat het bij ons.
Runderrollade. Een prachtig product voor een heerlijke maaltijd, maar hoe zit dat nu met de bereiding? Lees hier de tips en 2 recepten voor een perfect resultaat. Smakelijk.
DetailsEen libelle en Schotse Hooglanders. Wat hebben die nou met elkaar te maken? Meer dan je denkt;
Mitchel van Duuren van Paleo.nl interviewt ons over de Schotse Hooglanders en het natuurvlees. Lees hier mee.
DetailsWat is het mooi om enthousiaste mails te krijgen van klanten wiens gezondheid verbetert door het eten van grasgevoerd natuurvlees. Wouw, deze waardering gaat nog veel verder dan het genieten van een lekker biefstukje.
Geen Engelse naam, geen kek plastic zakje, maar gewoon een degelijke droge worst!
DetailsDe herfst is voor sommigen de tijd voor bezinning. Lees hier wat van onze overwegingen…
DetailsPaleo aanhangers hebben grasgevoerd vlees volledig omarmd. Mitchel van Duuren van Paleo.nl bracht ons een bezoek in september 2015.
DetailsGroningers schreeuwen het niet van de daken. Als Groningers enthousiast zijn hoor je hooguit ‘ ‘t kon minder’ en ‘nait slecht’… Help ons bij de spagaat van bescheidenheid én trots. Flyer voor op het prikbord.
Details