Boek; Het geheim van bottenbouillon Louise Hay
Het zal geen verassing zijn dat we fan zijn van bottenbouillon. En wat kun je dat op veel manieren klaarmaken. Daarover gaat dit boek van Louise Hay; Het geheim van bottenbouillon.
DetailsHet zal geen verassing zijn dat we fan zijn van bottenbouillon. En wat kun je dat op veel manieren klaarmaken. Daarover gaat dit boek van Louise Hay; Het geheim van bottenbouillon.
DetailsKant en klare gourmet schotels vind je bij ons niet in het assortiment, maar je kunt ze in een handomdraai maken met onze producten. Bijvoorbeeld op onderstaande manier.
DetailsVleeswaren – Runderrookvlees is heerlijk als voorgerecht, klik hier voor inspiratie.
DetailsDe klassieker met kerst. Speciaal hiervoor hebben we prachtige ossehazen van 1 kg aan één stuk. Hier lees je hoe je Beef Wellington bereidt.
DetailsOp 15 december 2018 houden we onze open dag op de boerderij. Deze keer vullen we dat aan met een lezing in het theater wat ons dorp rijk is. De lezing wordt gegeven door Nienke Gottenbos, Nienke is bekend van De Poepdokter.
DetailsGeniet mee met een foto verslag op dit prachtige bedrijf. De buitenvarkens hebben een prachtig leven. In groepen, buiten in het veld met schuilhutten en echte modderpoelen.
DetailsDeze lasagne is helemaal paleo-proof en glutenvrij door pastabladen te vervangen door courgette. Hoe? Dat lees je in dit recept.
DetailsWat een feest, ossehaas met champignons. Dit gerecht bereid je zo met dit recept.
DetailsStoofpotje op een originele manier. Lees hier hoe je Indische stoof maakt.
DetailsMaak lekkere kipsaté van de antibioticavrije kipfilet. Klik hier voor het recept.
Details