Recepten proeverij
Zoek je het recept van dat lekkere gerecht van de proeverij (shredded beef, rollade, gehaktballetjes)? Of van de heerlijke molenkoek? Lees dan verder.
Zoek je het recept van dat lekkere gerecht van de proeverij (shredded beef, rollade, gehaktballetjes)? Of van de heerlijke molenkoek? Lees dan verder.
Ai, wat ligt de boer weer onder vuur momenteel. Soms terecht, maar vaak onterecht. De vraag is of het landbouwbeleid de juiste prikkels geeft. Volgens ons niet en wij ondervinden dat continu. Lees hier ons verhaal.
Tromgeroffel….. ongezonde e-nummers gebruiken we natuurlijk al sinds jaar en dag niet, maar nu is ook het laatste E nummer uit onze producten verdwenen. Helemaal e-nummervrij.
Onze Schotse Hooglanders en Hereford runderen grazen op echte woeste grond, natuurgebieden in Noord Nederland.
BinnensteBuiten (NPO2) heeft een prachtig filmpje geschoten bij Rosemarijn en Sander. Maak kennis met hen, en de buitenvarkens.
Klik hier voor het recept
Klik hier voor het recept
Een klant wees ons op nog een voordeel van 100% grasgevoerd vlees. Het is vrij van glyfosaat resten.
Hoe kan je je darmflora weer in evenwicht krijgen? Het eten van gefermenteerd voedsel, bottenbouillon en vlees van grasgevoerd koeien kan hier een belangrijke rol in spelen zegt ook poepdokter Nienke Tode-Gottenbos in een interview met Juglen Zwaan.
Tip voor de feestdagen! Op internet zijn veel voorgerechten te vinden met rookvlees. Bijvoorbeeld deze courgettecarpaccio met runderrookvlees.
Ik ben alleen, hoe groot zijn jullie porties? Die vraag zit regelmatig in onze inbox. Tijd voor wat tips en tricks, een portie gehakt van 250 gram hoef je nl echt niet in 1x op te eten. Lees ze hier.
‘Zonder kleurzout ziet vleeswaren er niet uit’ zei de slager. ‘Probeer het toch maar’, zeiden wij. Want liever gezonde producten dan een helder rode kleur. Welke kies jij?
Liever so-nee, maar kippenvlees produceren kan niet zonder soja. Dan natuurlijk wel GMO vrij, en op termijn liefst Europees geproduceerd. Lees hier meer.
Een aantal van jullie vroeg er naar en we hebben het gewoon gedaan; ook bavette is nu te koop in de webshop. En zo kun je het bereiden;
Helemaal paleo proof en snel bereidt. Lees hier hoe.
Jeeeh, modderbad!
BBQ’en is heerlijk. Maar niet met plofkip, zoute worstjes en mayo. BBQ’en kan ook gezond, lees hier tips.
Het recept voor heerlijke kip in kerriesaus
Stuur de isolatiezakken gratis terug. Goed voor het milieu en je komt van je verzameling zakken af.
Tips voor het bakken van de perfecte biefstuk
Hoe gaat dat, zo’n bevalling van een koe? Nou, dat is maar net aan welke boer je die vraag stelt. Zo gaat het bij ons.
Runderrollade. Een prachtig product voor een heerlijke maaltijd, maar hoe zit dat nu met de bereiding? Lees hier de tips en 2 recepten voor een perfect resultaat. Smakelijk.
Een libelle en Schotse Hooglanders. Wat hebben die nou met elkaar te maken? Meer dan je denkt;
Schotse Hooglanders en varkensvlees? Het moet niet gekker worden… 😉
De eikels zijn rijp en de koeien eten er graag van in deze tijd van het jaar. Zijn ze giftig of voedzaam? Geen zorgen, het antwoord weten de slimme koeien zelf wel.
Wat is het mooi om enthousiaste mails te krijgen van klanten wiens gezondheid verbetert door het eten van grasgevoerd natuurvlees. Wouw, deze waardering gaat nog veel verder dan het genieten van een lekker biefstukje.
Geen Engelse naam, geen kek plastic zakje, maar gewoon een degelijke droge worst!
Paleo aanhangers hebben grasgevoerd vlees volledig omarmd. Mitchel van Duuren van Paleo.nl bracht ons een bezoek in september 2015.
Het gaat de goede kant op, steeds meer mensen verdiepen zich in hun voedsel. Ook jij, anders las je dit niet ;). Tips; waar let je op als je gezond vlees wilt.
Dat onze voedselkeuzes direct van invloed zijn op de kostbare landbouwgrond, lijkt nog niet echt tot ons doorgedrongen. Lees hier verder hoe dit zit.
We stellen graag ons nieuwste product en de makers ervan aan je voor. Klik om verder te lezen…
Paren en baren onder de sterrenhemel. Klik en lees verder in dit artikel in het Dagblad van het Noorden.
Artikel over ons vlees uit het magazine Fit voor Voeding, auteur: Ineke Haisma Orthomoleculair therapeut in Marum.
Zelf getrokken bouillon is erg gezond, maar hoe maak je het eigenlijk? Klik hierboven voor het recept.
Prachtige plaatjes levert het op. De hooglanders in de sneeuw. Klik hierboven voor meer foto’s.
Vlees eten is daar een van de oorzaken van. Die boodschap gaat niet op voor grasgevoerd vlees. Lees hier waarom.
Woonachtig in België? U kunt gewoon bij ons bestellen! We kunnen in heel België uw bestelling laten thuis bezorgen en ook dan blijft het product goed bevroren. Lees meer…
Artikel waarin Co en Marion Bakx geinterviewd worden over hun bijzondere kip. Lees meer.
Recepten van de gerechten van onze proeverij. Gehaktballetjes in tomatensaus en pompoensoep. Met dank aan Marijke.
Longhaas is een relatief onbekend stuk rundvlees, een ware delicatesse vindt ook topkop Herman den Blijker. Lees hier zijn recept…
Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen…
Zijn jullie dan ook slager? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. NEE! Wij zijn boer, geen slager. Slager is een vak apart, een ambacht. Lees hier meer…
End of content
End of content
Geen producten in je winkelmand.