paleo dieet
|

Mooie verhalen

Wat is het mooi om enthousiaste mails te krijgen van klanten wiens gezondheid verbetert door het eten van grasgevoerd natuurvlees. Wouw, deze waardering gaat nog veel verder dan het genieten van een lekker biefstukje.

Enthousiaste mails

Bijvoorbeeld het verhaal van Wim. Wim is 55 jaar, en is door een ketogeen dieet, met oa grasgevoerd natuurvlees, genezen van diabetes type 2 en obesitas. Hij deelt zijn kennis en bevindingen op deze pagina.

MS en vlees

En het bijzondere verhaal van Astrid. Astrid heeft MS en kon tot jarenlang geen vlees verdragen. Astrid besloot 8 jaar geleden om haar voedingspatroon om te gooien, hiertoe aangezet door dit filmpje van Terry Wahls. Vanaf toen is ze volgens de Paleo levensstijl gaan eten. Grasgevoerd vlees wordt hierin aanbevolen, maar omdat Astrid geen vlees verdroeg dacht ze dat dit aan haar niet besteed was. Vorig jaar heeft ze toch een pakket aangeschaft en tot haar verbazing kon ze het grasgevoerde natuurvlees wel verdragen! Een paar weken nadat ze begon met het eten van ons vlees was haar hardnekkige lage fosfaat-waarde opgelost tot verbazing van haar internist. Nu een jaar is dat nog steeds zo, en voelt Astrid zich minder vermoeid als ze grasgevoerd natuurvlees eet.

Bijzondere verhalen over wat voeding kan doen. Preventief en soms zelfs genezend.

Of lees verder bij Weet wat je eet.

Vergelijkbare berichten