Kippendijen met knoflook
|
|
Artikel over ons vlees uit het magazine Fit voor Voeding, auteur: Ineke Haisma Orthomoleculair therapeut in Marum.
Orgaanvlees bevat een zeer hoge concentratie aan gezonde voedingsstoffen. Wanneer je niet gewend bent om orgaanvlees te eten is kippenlever een goede om mee te beginnen, omdat het een vrij milde smaak heeft. Klik hier voor het recept.
BBQ’en is heerlijk. Maar niet met plofkip, zoute worstjes en mayo. BBQ’en kan ook gezond, lees hier tips.
Een eenvoudig maar smakelijk recept met gebraden gehakt en zelfgemaakte tzatziki. Heerlijk op een stuk focaccia.
Een duidelijk recept voor beef jerky, dat vooral tijd en aandacht vraagt. Aangevuld met extra tips qua bereiding, marinade en kruiden.
Bouillonblokjes geven veel smaak maar deze bestaan alleen maar uit smaakversterkers en zout, niet zo gezond voor je. Zelf getrokken kippenbouillon daarentegen zit vol met goede stoffen die helpen je immuunsysteem te verbeteren en heeft daarnaast een fantastische umami-smaak en dames het is ook nog eens goed voor cellulitus 😛 Klik hier voor het recept.
Geen producten in je winkelmand.