diepgevroren natuurvlees in isolatiezak verzonden
|

Retour naar de boer, hergebruik isolatiezakken

Stuur de isolatiezakken gratis terug. Goed voor het milieu en je komt van je verzameling zakken af.

Wanneer je regelmatig duurzaam grasgevoerd natuurvlees bij ons besteld, krijg je een hele verzameling isolatiezakken. Hoewel de zakken goed recyclebaar zijn bij het plastic afval, horen we toch dat veel mensen dat zonde vinden. Een of twee zakken passen misschien nog in je huishouden als koeltas of om je planten te beschermen tegen vorst. Maar daarna wordt het te gek.

Gratis terug sturen

Als je ons én het milieu wilt helpen kun je ze gratis terug sturen. Als de zakken heel, droog, schoon en vrij van tape zijn dan kunnen we ze hergebruiken. Doe dan bij je bestelling een ‘retour naar de boer etiket ‘ in je winkelwagentje en stuur ze per minimaal 3 (liefst meer) zakken terug. De verzendkosten zijn voor ons, het kost jou wat moeite, maar je helpt het milieu en ons ermee.

Hoe werkt het?

  • Stop de zakken – minimaal 3, schoon, droog en heel – in een doos waarmee je een bestelling hebt ontvangen. Er passen zo’n 4 zakken in onze dozen. De zakken mogen ook in een vuilniszak verzonden worden, daar passen nog meer zakken in.
  • Plak het retour-naar-de-boer-etiket op de doos. Deze kan over de sticker met je adres heen geplakt worden.
  • Lever de doos met de zakken binnen 7 dagen na ontvangst van de sticker in bij een postkantoor of PostNL afhaallocatie.
    Hier vind je alle postNL locaties.

Woonachtig in België?

Als je in België woont kunt je de zakken ook retourneren, maar niet via dit retour naar de boer etiket. De kosten voor een speciaal etiket zijn hoger, daarom vragen we om per minimaal 5 zakken te retourneren. Als je belangstelling hebt kun je ons per mail of contactformulier om een etiket vragen voor een zending vanuit België. Als opmerking plaatsen bij de bestelling kan ook. We mailen vervolgens het juiste retour etiket wat geldig is in België.

vlees in isolatiezak

Het retour naar de boer etiket vind je hier in de webshop.

Meer over hoe de bezorging werkt? Lees dan verder bij uitleg.

Vergelijkbare berichten