Dank voor alle feedback
Begin 2015 hebben we een enquête gehouden onder onze nieuwsbrief lezers. Het aantal lezers die deze hebben ingevuld overtrof onze verwachtingen! Ontzettend bedankt voor alle feedback.
Vanuit de enquête zijn onderstaande ideeën ontstaan. We zijn hier druk mee aan de slag gegaan!
Om je een inkijkje te geven in de stand van zaken en onze overwegingen, hieronder een opsomming.
- Binnenkort vervangen we keukenzout in onze beefburgers, saucijsjes en droge worst door Keltisch Zeezout.
We gaan dit zout met de vele mineralen ook geven aan onze koeien. - Rauwe melk en producten als rauwmelkse kefir, kwark en yoghurt zijn prachtig en erg gezond. Regelgeving en houdbaarheid maken het toch lastig deze producten in ons assortiment op te nemen. Zo mag rauwe melk alleen maar op het boerenerf worden verkocht waar het wordt geproduceerd. De rauwmelkse producten moeten een goedkeuring hebben voordat ze verkocht mogen worden. RauwPower produceert rauwmelkse kefir van grasgevoerde koeien, maar zij kunnen de vraag nu al niet aan. Er zijn meer producenten, maar de kwaliteit en houdbaarheid is bij de verzending van deze producten een probleem. We willen deze uitbreiding van ons assortiment graag, maar alleen als de kwaliteit en de veiligheid goed is. We werken door aan een oplossing. Hopelijk later meer nieuws hierover.
- We hebben een samenwerking met de Oldehoofster Kaasboerderij. Familie Vergeer maakt rauwmelkse kaas van grasgevoerde koeien en geiten. Prachtige producten die we binnenkort in het assortiment opnemen.
- We hebben niemand kunnen vinden die grasboter maakt van melk van 100% grasgevoerde koeien. Voor boter is in verhouding veel melk nodig, misschien wordt het daarom minder vaak gemaakt. Tips zijn welkom!
- Belgische klanten kunnen binnenkort ook online betalen via Sofort Banking.
- Vanaf maart is kippenlever te bestellen.
Leuke oppeppers vanuit de enquête:
– loeigoed!
– ga zo door, ik ben erg blij met jullie
– fijne verpakkingen
– nog nooit zulk lekker vlees gehad!
– goede service!
We gaan door met het verbeteren van onze producten, werkwijze en aanbod. Tips blijven welkom!
Wat vind je van: