Verse runderworst
€4,50
Ingrediënten van de verse worst:
Rundvlees, Keltisch zeezout, koriander, peper, gember, foelie.
Je ontvangt 1 verse worst van ongeveer 200 gram
Door de snelle verwerking en korte rijping, is de verse worst histamine arm.
Natuurlijk van 100% grasgevoerde runderen.
100% grasgevoerd vlees
Onze grasgevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.
Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.
Op voorraad
Tot 10% korting bij grotere bestellingen
Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

Puur natuur
Puur natuurvlees van gras gevoerde runderen die het hele jaar buiten lopen.

Vrij van antibiotica
Omdat onze dieren een hoge weerstand hebben zijn antibiotica niet nodig.

Rechtstreeks van de boer
Ons grasgevoerd vlees wordt bezorgd in heel Nederland en België.
Product omschrijving
Super makkelijk en snel klaar. De verse runderworst is gemaakt van 100% grasgevoerd rundvlees, wordt heel kort gerijpt (en daardoor histamine arm) en zitten in een varkensdarm. Je ontvangt 1 runderworst van ongeveer 200 gram.
Lees hier meer over ons kort gerijpte en daardoor histamine arm gehakt: https://schotsehooglanders.nl/bijzonder-gehakt-histamine-arm/
100% grasgevoerd vlees
Onze grasgevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.
Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.
