Nieren capsules van grasgevoerde koeien

36,90

Nordic Kings Grass Fed Beef Kidney bevat gevriesdroogde rundernieren. Rijk aan voedingsstoffen. Afkomstig van KRAV gecertificeerde, grasgevoerde runderen. 180 capsules voor 30 dagen.

Op voorraad

Beschrijving

Waarom runder nieren?

Nieren kunnen veel voor onze gezondheid betekenen. Nieren bevatten alle voedingsstoffen die nieren nodig hebben om te functioneren en daarom zijn nieren voor ons (onze nieren) ook een rijke bron van voedingsstoffen.

Organen hebben unieke voedingsstoffen nodig voor hun functie. Wanneer je orgaanvlees eet, krijg je al deze voedingsstoffen binnen om jouw eigen organen te ondersteunen.

Grass Fed Beef Kidney is speciaal geschikt als je op zoek bent naar

 • een natuurlijke ondersteuning van je detoxificatie
 • aanvulling van voedingsstoffen zoals selenium en ijzer in een natuurlijke matrix
 • aanvulling van DAO (verlichting bij histamineklachten)
 • het ondersteunen van je energieniveau
 • precies die voedingsstoffen die je nieren nodig hebben

Organen zijn de opslag van veel van de voedingsstoffen in het lichaam. Deze voedingsstoffen zijn vaak ook goed biobeschikbaar, omdat ze dezelfde vorm hebben die ons eigen lichaam ook gebruikt.

 

Nordic Kings Grass Fed Beef Kidney bevat van nature hoge concentraties van:

 • selenium (een krachtige antioxidant)
 • vitamine A
 • vitamine B12
 • DAO (diamine oxidase), het enzym dat histamine afbreekt
 • heemijzer**
 • riboflavine (vitamine B2)
 • vitamine B6
 • folaat (de natuurlijke vorm van vitamine B9)
 • pantotheenzuur (vitamine B5)
 • niacine (vitamin B3)
 • nier-specifieke peptiden, co-factoren en enzymen.

 

Heemijzer

Heemijzer is het mineraal ijzer in de eiwitten hemoglobine en myoglobine. Het lichaam neemt 33% van heemijzer op uit voeding. De opname van ijzer in andere vormen is slechts 2,5%.

 

Gevriesdroogd voor maximale behouden voedingsstoffen

Nordic Kings orgaansupplementen zijn 100% gevriesdroogd om de warmtegevoelige voedingsstoffen zo veel mogelijk intact te houden.

De organen zijn getest in een onafhankelijk laboratorium en vrij van groeihormonen, antibiotica, pesticiden, allergenen, toevoegingen en vullers.

 

In capsulevorm voor gemak en smaak

Orgaanvlees heeft een uitgesproken smaak. Het kan daardoor lastig zijn om in maaltijden te verwerken. De capsuleverpakking is perfect wanneer je de smaak van orgaanvlees niet waardeert.

Met zekerheid de hoogste kwaliteit en dierenwelzijn

Nordic Kings selecteert de meest diervriendelijk gehouden en dus de beste kwaliteit runderen. Bij dierlijke producten zorgt meer dierenwelzijn ook voor betere kwaliteit. Des te beter het dier leeft, des te hoger de kwaliteit en voedingswaarde van de producten.

 

Van Zweedse runderen die vrij konden grazen

Gras is het natuurlijke en meest gezonde voedsel voor runderen. Nordic Kings gebruikt runderen die het hele jaar gras eten. De runderen kunnen in de zomer vrij grazen en krijgen in de winter kuilvoer. Kuilvoer wordt gemaakt door gemaaid gras te fermenteren. Dit proces vindt van nature plaats door grashopen of balen te maken.

 

KRAV gecertificeerde runderen

De runderen van Nordic Kings zijn gehouden volgens KRAV richtlijnen. KRAV is een Zweeds keurmerk dat naast de biologische oorsprong ook richtlijnen heeft voor dierenwelzijn, duurzaamheid en aandacht voor de omgeving en het milieu.

 

Ingrediënten & Gebruik

Neem 6 capsules per dag.

Eén verpakking van Nordic Kings Grass Fed Beef Kidney bevat 180 capsules, voldoende voor 30 dagen.

Ingrediënten per portie 6 capsules % ADH
Rundernier, biologisch, grasgevoerd 2700 mg *

ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid op basis van een dagelijkse inname van 2000 kcal.
* ADH onbekend

 

Overige ingrediënten:
plantaardig cellulose (capsule).

 

Allergie informatie:
Geen allergenen vermeld

Nordic Kings Grass Fed Beef Kidney is een voedingssupplement in de categorie Orgaanvlees en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.

 

Bewaaradvies

Droog, koel en donker bewaren.

 

Waarom staan er geen hoeveelheden per voedingsstof vermeld op de verpakking?

Dit is een onbewerkt natuurproduct. Net als in gewone voeding kunnen de gehaltes aan specifieke stoffen variëren. Die kun je dus niet met exacte hoeveelheden op de verpakking vermelden.

Wil je weten wat en hoeveel er ongeveer in zit? Kijk dan even op deze site. Daar kun je vinden wat de gemiddelde waardes zijn in runderlever*. Selecteer op 100 gram: met 6 capsules per dag zit je op ca. 100gr ‘vlees’ per week.

* de waardes in deze supplementen zijn waarschijnlijk nog hoger dan je op de site leest! Daar is namelijk een gemiddelde gekozen van niet-bio vlees, terwijl de supplementen gemaakt zijn van organen van grasgevoerde dieren. Daarin zitten doorgaans nog meer voedingsstoffen!

 

Waarschuwing:

 • Overschrijd niet de aanbevolen dosering.
 • Gebruik niet als de verzegeling van de verpakking is beschadigd bij aankoop.
 • Raadpleeg eerst je dokter wanneer je onder behandeling staat voor een medische aandoening, als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.

Gemaakt in Zweden.

Producent
Nordic Kings Supplements AB
Zweden

Extra informatie

Gewicht 020 kg
Afmetingen 7 × 7 × 11 cm

You may also like…