• Wekelijks bezorging op maandag tot en met zaterdag
  • Diepgevroren verzonden via ChillBill in Nederland en Vlaanderen
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Levergehakt 1 kg

23,00

Levergehakt van 100% Grasgevoerd Rundvlees

Ontdek de voedzame kracht van ons levergehakt, samengesteld uit 80% grasgevoerd rundergehakt en 20% lever. Verpakt in handige porties van 250 gram, is dit gehakt niet alleen heerlijk, maar ook bomvol vitaminen, ijzer, zink en goede vetten. Perfect voor wie gezonde voeding wil combineren met een rijke smaak. Je krijgt 4 verpakkingen.

Menusuggesties:
√  Levergehakt in Tomatensaus: Combineer met pasta en een frisse salade
√  Levergehaktburger: Serveer op een volkorenbroodje met sla, tomaat en een yoghurtdressing
√  Levergehaktschotel: Perfect met aardappelschijfjes en een mix van gegrilde groenten

Proef de voedzame en smaakvolle combinatie van ons levergehakt en geniet van een gezonde en culinaire maaltijd!

Op voorraad

Tot 5% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 2% korting bij een bestelling boven de €250,- en 5% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op maandag t/m zaterdag
  • Diepgevroren verzonden via ChillBill.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in Nederland en Vlaanderen

Product omschrijving

 

 

100% grasgevoerd vlees

Onze grasgevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water