• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Kipgehakt – 1 kg

31,00

Kipgehakt van Antibioticavrije Scharrelkippen

Proef het verschil met ons heerlijke kipgehakt, gemaakt van een perfecte mix van 1/3 deel kipfilet en 2/3 deel dijfilet. Dit zorgt voor een ideale balans tussen malsheid en smaak, waardoor het kipgehakt veelzijdig en smaakvol is. Ons kipgehakt komt van de antibioticavrije scharrelkippen van familie Bakx, bekend om hun toewijding aan kwaliteit en dierenwelzijn.

Het kipgehakt is vacuüm verpakt om versheid te garanderen en wordt geleverd in handige porties van 250 gram, je krijgt vier porties per verpakking. Perfect voor het bereiden van een snelle, gezonde maaltijd.

Menusuggesties:
 Kipgehakt en Groente Stir-fry
Een kleurrijke roerbakschotel met kipgehakt en diverse groenten zoals paprika, broccoli en wortels, op smaak gebracht met sojasaus en bestrooid met sesamzaadjes

√ Kipgehakt Lasagne
Een heerlijke lasagne met lagen van kipgehakt, tomatensaus en lasagnebladen, afgemaakt met een romige bechamelsaus en een laagje geraspte kaas

Gevulde Paprika’s met Kipgehakt
Paprika’s gevuld met gekruid kipgehakt, gemengd met rijst en fijngesneden groenten, en overgoten met een smaakvolle tomatensaus

Eet Smakelijk!

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

Kip zonder antibiotica; gezond voor iedereen

Antibioticavrij produceren is uniek in de pluimveesector in Nederland. Wij verkopen vlees van kippen zonder antibiotica via onze partner Bakx. Door het welzijn van de kippen voorop te stellen is antibioticavrij mogelijk. De kippen scharrelen bijvoorbeeld in een stal met daglicht waarbij ze de tijd en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen! 

Antibiotica vrije kip is dus bijzonder. Dit komt omdat het voer voor kippen uit bijvoorbeeld de supermarkt, niet altijd de voedingsstoffen bevat die de kip nodig heeft. Hierdoor wordt de ziektedruk hoog. Door antibiotica aan het water toe te voegen kunnen ze toch goedkoop en snel een grote groep kippen laten opgroeien. Iets waar wij geen voorstander van zijn.

stal antibioticavrije kippen schotse hooglanders