Kant en klare bottenbouillon rund (helder)

2,50

Heldere variant kant en klare bone broth. Bottenbouillon is het summum op gebied van gezonde voeding.

Op voorraad

Beschrijving

Bottenbouillon of in het Engels ‘bone broth’, is het summum op gebied van gezonde voeding. Er zitten grote hoeveelheden voedingsstoffen in, waaronder gelatine en collageen, belangrijke eiwitten. Maar, eerlijk is eerlijk, het maken van bottenbouillon is even een klus. Niet moeilijk, maar het kost wel tijd. Als je zelf aan de slag wilt kun je daarvoor onze runderbotten bestellen. Als je voor gemak gaat hebben we nu ook kant en klare bottenbouillon voor je gemaakt.

Gemaakt van dezelfde runderbotten van onze grasgevoerde runderen, zachtjes getrokken met alleen water en geen toevoegingen. Deze bottenbouillon is dan ook neutraal van smaak.
Door de neutrale smaak is de bouillon geen vervanging van een bouillonblokje. Een bouillonblokje zit vaak stampvol ongezonde toevoegingen. Met deze kant en klare bottenbouillon heb je geen smaakmaker in handen, maar wel een voedingsbom. De bouillon kun je op smaak maken met zout, peper en andere kruiden, naar gelang de toepassing ervan. Als basis voor je soep, om zo als bouillon te drinken of door sausen en gerechten. De toepassingen zijn eindeloos, zoals je ook kunt lezen in het super dikke boek over bottenbouillon van Louise Hay.

Er is 625 gram bot gebruikt per liter bouillon.

De bouillon is bevroren en zit in bekers van 0.35 liter. Je kunt het opwarmen in een pannetje.

Eenmaal ontdooit is de bottenbouillon nog een dag of 3 houdbaar in de koelkast.

 

Natuurlijk van 100% grasgevoerd rund.

 

Tekst copyright

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Afmetingen 7 × 7 × 7 cm