Kant en klare bottenbouillon rund 120ml

2,50

Nu tijdelijk in kleine probeerverpakking. Kant en klare geconcentreerde bone broth, het summum op gebied van gezonde voeding. Natuurlijk van 100% grasgevoerd rund. Er zitten grote hoeveelheden voedingsstoffen in, waaronder gelatine en collageen, belangrijke eiwitten. De toepassingen van bottenbouillon zijn eindeloos, zoals je ook kunt lezen in het super dikke boek over bottenbouillon van Louise Hay.

Op voorraad

  • Wekelijks bezorging mogelijk op di, wo, do, vr en za.
  • Eens per maand is er op vrijdag en zaterdag een afhaaldag.

Product omschrijving

Bottenbouillon of in het Engels ‘bone broth’, is het summum op gebied van gezonde voeding. Maar, eerlijk is eerlijk, het maken van bottenbouillon is even een klus. Niet moeilijk, maar het kost wel tijd. Als je zelf aan de slag wilt, kun je daarvoor onze runderbotten bestellen. Voor jouw gemak verkopen we deze kant en klare bottenbouillon. Meer weten? Je leest het in dit bericht over bottenbouillon

Er is 625 gram bot gebruikt per liter bouillon. De bouillon is bevroren en zit in kleine plastic bekers van 120ml. Je kunt het opwarmen in een pannetje. En eenmaal ontdooid is de bottenbouillon nog een dag of 6 houdbaar in de koelkast.