Boek; Geef je ogen de kost, Tanja Stevens en Karin Hogenboom

35,00

In dit kookboek lees je alles over het bereiden van voedsel dat een helend effect heeft op de ogen. Geschreven door gezondheidstherapeut Tanja Stevens van Gezond Gestel en ogendeskundige Karin Hogenboom van VolZicht

Op voorraad

Categorieën , Product: Z52

Beschrijving

We kennen Tanja Stevens al een flink aantal jaren en zijn altijd onder de indruk van haar kennis over gezondheid en voeding. Ze maakt de beste bottenbouillon (te proeven in de Broth Bar in Maastricht) en we raadplegen haar regelmatig voor advies over onze producten en recepten.

Toen Tanja met Karin Hogenboom een boek maakte over recepten voor herstel van je ogen, vroeg ze of een van onze Schotse Hooglanders op de voorkant mocht staan. En uiteraard werkten we daar graag aan mee.

Het boek is een prachtig naslagwerk geworden. Vol met recepten van voeding waarmee je je ogen kunt ondersteunen. Een genot voor je ogen, maar natuurlijk ook gezond voor heel je lichaam.

Zelf omschrijven ze het zo:

In hun kookboek Geef je Ogen de Kost promoten gezondheidstherapeut Tanja Stevens van Gezond Gestel en ogendeskundige Karin Hogenboom van VolZicht het bereiden van voedsel dat een helend effect heeft op de ogen. Bij hun recepten maken Tanja en Karin veelvuldig gebruik van dierlijke producten. Die zijn wat hen betreft onontbeerlijk voor een gezond eetpatroon. Het gaat dan wel altijd om producten van dieren die op een natuurlijke manie rzijn gehouden. Alleen dan bevat het vlees het rijke scala aan voedingsstoffen die je ogen en lichaam zo hard nodig hebben. Geef je ogen de kost is naast een kookboek boordevol smakelijke recepten ook een naslagwerk. De auteurs nemen je uitgebreid mee in hun visie op voeding en wijzen je daarmee de weg naar een waarlijk gezond eetpatroon. 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 7 × 7 × 7 cm