• Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL in heel Nederland en België
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.

Beefburger – 1kg

24,00

Geniet van Onze Grasgevoerde Beefburgers – Gezond en Overheerlijk!

Ingrediënten: 100% grasgevoerd rundvlees, Keltisch zeezout, ui, paprikapoeder, koriander, peper, gember, prei, cayennepeper en peterselie.
Inhoud: 5 verpakkingen van 200 gram, met elk 2 burgers

Kwaliteit en Gezondheid: Onze beefburgers zijn niet alleen heerlijk, maar ook gezonder dankzij de korte rijpingstijd, waardoor ze histamine-arm zijn. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor mensen met histaminegevoeligheid. Bovendien bevatten ze alleen natuurlijke ingrediënten, zonder ongezonde toevoegingen.

Gezondheidsvoordelen:

  • Histamine-arm: Ideaal voor mensen met histamine-intolerantie.
  • Natuurlijk en Puur: 100% grasgevoerd rundvlees zonder ongezonde E-nummers.
  • Voedzaam: Rijk aan essentiële voedingsstoffen en gezonde vetten.

Let op: We werken met het totaalgewicht; als de burgers zwaarder uitvallen, kan het aantal burgers in het pakket iets variëren.

Ontdek de perfecte combinatie van smaak en gezondheid met onze 100% grasgevoerde beefburgers. Bestel vandaag en geniet van een heerlijke maaltijd, met of zonder broodje!

Hier kun je meer lezen over de verwerking van onze kort gerijpte producten: https://schotsehooglanders.nl/bijzonder-gehakt-histamine-arm/

Op voorraad

Tot 10% korting bij grotere bestellingen

Een grote bestelling is voor ons efficiënter én beter voor het milieu dan meerdere kleine bestellingen. Daarom geven we 5% korting bij een bestelling boven de €250,- en 10% korting bij bestellingen boven de €350,-. De webshop berekent de korting automatisch.

  • Wekelijks bezorging op di, wo en do.
  • Diepgevroren verzonden via PostNL.
  • Afhalen mogelijk begin van de maand op vrijdag en zaterdag.
  • Verzending in heel Nederland en België

Product omschrijving

100% grasgevoerd vlees

Onze gras gevoerde koeien grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Ze groeien buiten op en eten 100% gras, kuilgras in de winter. Ze krijgen geen krachtvoer (vol toevoegingen) en geen maïs. Dat maakt het vlees zo ontzettend gezond en de manier van boeren veel diervriendelijker en duurzaam.

Onze rassen zijn nog een beetje ’oer’, ze hebben geen behandeling met medicijnen en antibiotica nodig en werpen hun kalveren zonder dat er hulp aan te pas komt. Heel anders dan in de gangbare veehouderij, waar bij een aantal vleesrassen de koe zo uit haar krachten is gegroeid dat een kalf standaard met een keizersnede ter wereld moet komen. Met onze manier van boeren staan we dichter bij de natuur.

schotse hooglanders bij natuurlijk water