Hoe werkt het?

pakketbezorger

Wie online bij ons vlees bestelt, krijgt vlees rechtstreeks van de boer. Op de keukentafel in heel Nederland of België.

Maar vlees per post, is dat niet een beetje raar? Het is even wennen, maar het werkt perfect. Je pakketje komt ijs en ijskoud aan.

Dat is vast niet alles wat je wilt weten. Lees hier meer uitleg.

Grasgevoerd natuurvlees

Herefords

Vlees van koeien die écht buiten lopen, in de natuur. Die groeien van gras en kruiden. En dus niet zoals andere koeien van maïs, soja of graan. Puur gezond vee, waar geen antibiotica aan te pas komt.

Gezonder, diervriendelijker en duurzamer.

Lees hier hoe we dat doen met dat 100% grasgevoerd natuurvlees.

Antibiotica vrije kip

antibioticavrije kip z

Kip en antibioticavrij: we dachten lange tijd dat die combinatie niet te vinden was. Totdat we boer Bakx ontmoetten die zijn kippen extra mineraalrijk voer geeft, zodat ze sterker zijn, meer weerstand hebben en geen antibiotica krijgen, óók niet heel even.

Lees hier de details die ons kippenvlees zo bijzonder maken.

Vlees van buitenvarkens

DSC_0977

Varkens die niet alleen scharrelen, maar écht buiten leven. Met hun poten in de modder, samen met andere varkens in een groot groen weiland.
Dat past bij ons.

En dat varkensvlees is lekker!

Proef het zelf, maar lees eerst het verhaal achter onze buitenvarkens.

Bestel direct in onze webshop

Pasgeleden voor de tweede keer een bestelling mogen ontvangen, dit keer mijn ouders overgehaald mee te doen. Ook zij zijn om!

Marijn

Afgelopen weekend voor het eerst dit vlees gehaald. Natuurlijk gelijk geproefd……hmmmmm…..lekker! Ook leuk om de dieren even gezien te hebben, wij weten nu ook wat we eten: eerlijk vlees.

Martha

We eten dit vlees nu al een tijdje, heerlijk! En mooi bedrijf. Goed om te weten waar het vlees vandaan komt.

Agnes KitchenGardenShop.nl

Nieuws, samen maken we een Bloemenzee

Een nieuw plan om een bloemenzee te maken. Help je mee? Lees hier hoe.

Paté van kippenlever

Orgaanvlees bevat een zeer hoge concentratie aan gezonde voedingsstoffen. Wanneer je niet gewend bent om orgaanvlees te eten is kippenlever een goede om mee te beginnen, omdat het een vrij milde smaak heeft. Klik hier voor het recept.

Het ontstaan van ons bedrijf

We zijn in 2012 begonnen, dus ons bedrijf bestaat 7 jaar. Dat vieren we graag met alle klanten, volgers en geïnteresseerden op onze open dag, 30 juni. We nemen jullie in deze blog graag even mee terug in de tijd. Naar het ontstaan van ons bedrijf.  Lees je mee?

Scotty in het Westerkwartier

Er was eens een kalfje en dat heette Scotty. Klik om dit kinderverhaal over Scotty de Schotse Hooglander te lezen.