Vleeswaren – gebraden rundergehakt – 5 pakjes
Heerlijk gebraden rundergehakt als vleeswaren.
Vlees van koeien die écht buiten lopen, in de natuur. Die groeien van gras en kruiden. En dus niet zoals andere koeien van maïs, soja of graan. Puur gezond vee, waar geen antibiotica aan te pas komt.
Gezonder, diervriendelijker en duurzamer.
Lees hier hoe we dat doen met dat 100% grasgevoerd natuurvlees.
Kip en antibioticavrij: we dachten lange tijd dat die combinatie niet te vinden was. Totdat we boer Bakx ontmoetten die zijn kippen extra mineraalrijk voer geeft, zodat ze sterker zijn, meer weerstand hebben en geen antibiotica krijgen, óók niet heel even.
Lees hier de details die ons kippenvlees zo bijzonder maken.
Varkens die niet alleen scharrelen, maar écht buiten leven. Met hun poten in de modder, samen met andere varkens in een groot groen weiland.
Dat past bij ons.
En dat varkensvlees is lekker!
Proef het zelf, maar lees eerst het verhaal achter onze buitenvarkens.
Wie online bij ons vlees bestelt, krijgt vlees rechtstreeks van de boer. Op de keukentafel in heel Nederland of België.
Maar vlees per post, is dat niet een beetje raar? Het is even wennen, maar het werkt perfect. Je pakketje komt ijs en ijskoud aan.
Dat is vast niet alles wat je wilt weten. Lees hier meer uitleg.
Heerlijk gebraden rundergehakt als vleeswaren.
Echt ambachtelijk gerookte worst, zonder gekke toevoegingen. Opwarmen en klaar.
Voor wie van kluiven houdt.
Nog zachter dan kipfilet, en op de huid.
Antibioticavrij, en super smaakvol.
Gemengd pakket van vlees van buitenvarkens. €15,-/kg. Even geduld tot 27 febr.
Een ware traktatie. 4x 250 gram.
Voor super gezonde bottenbouillon. €8,-/kg.
Elke week een ‘stoofzondag’… €14,-/kg.
Lekker én lekker snel klaar. Kogelbiefstuk, entrecote, gehakt, saucijs en burgers. €15,-/kg.
Kogelbiefstuk, entrecote, stoof, gehakt, saucijs en beefburger. €15,- per kg.
Gehakt, gehakt en gehakt. Grasgevoerd natuurlijk. €14,-/kg.
“Bedankt voor de super service en het geweldig lekkere vlees!
Bij het bakken en braden ruikt het ouderwets lekker. Dat ouderwets mag je letterlijk nemen want het ruikt zoals ik het mij herinner uit mijn jeugd en dat is zo’n 70 jaar geleden.”
We eten dit vlees nu al een tijdje, heerlijk! En mooi bedrijf. Goed om te weten waar het vlees vandaan komt.
Afgelopen weekend voor het eerst dit vlees gehaald. Natuurlijk gelijk geproefd……hmmmmm…..lekker! Ook leuk om de dieren even gezien te hebben, wij weten nu ook wat we eten: eerlijk vlees.