Stoofvlees pakket grasgevoerd natuurvlees – 2 kg
Elke week een ‘stoofzondag’… €15,- /kg. Nu per 2 kg in een pakket.
Wie online bij ons vlees bestelt, krijgt vlees rechtstreeks van de boer. Op de keukentafel in heel Nederland of België.
Maar vlees per post, is dat niet een beetje raar? Het is even wennen, maar het werkt perfect. Je pakketje komt ijs en ijskoud aan.
Dat is vast niet alles wat je wilt weten. Lees hier meer uitleg.
Vlees van koeien die écht buiten lopen, in de natuur. Die groeien van gras en kruiden. En dus niet zoals andere koeien van maïs, soja of graan. Puur gezond vee, waar geen antibiotica aan te pas komt.
Gezonder, diervriendelijker en duurzamer.
Lees hier hoe we dat doen met dat 100% grasgevoerd natuurvlees.
Kip en antibioticavrij: we dachten lange tijd dat die combinatie niet te vinden was. Totdat we boer Bakx ontmoetten die zijn kippen extra mineraalrijk voer geeft, zodat ze sterker zijn, meer weerstand hebben en geen antibiotica krijgen, óók niet heel even.
Lees hier de details die ons kippenvlees zo bijzonder maken.
Varkens die niet alleen scharrelen, maar écht buiten leven. Met hun poten in de modder, samen met andere varkens in een groot groen weiland.
Dat past bij ons.
En dat varkensvlees is lekker!
Proef het zelf, maar lees eerst het verhaal achter onze buitenvarkens.
Elke week een ‘stoofzondag’… €15,- /kg. Nu per 2 kg in een pakket.
Heerlijk gebraden rundergehakt als vleeswaren.
Echt ambachtelijk gerookte worst, zonder gekke toevoegingen. Opwarmen en klaar.
Voor wie van kluiven houdt.
Gemengd pakket van vlees van buitenvarkens. €15,-/kg.
Voor super gezonde bottenbouillon. €6,-/kg.
Lekker én lekker snel klaar. Kogelbiefstuk, gehakt, saucijs en burgers. €16,-/kg.
Kogelbiefstuk, tartaar, stoof, gehakt, saucijs en beefburger. €16,- per kg.
Gehakt, gehakt en gehakt. Grasgevoerd natuurlijk. €14,66 /kg.
Wat een verschil in vlees. Mooi donker. Goed dooraderd. en je proeft het verschil. Heel goed bezorgd mooi ingevroren. Ben alweer bijna door mijn gehakt heen dus dat wordt binnenkort weer een pakketje.
Voor eerlijk vlees moet je toch echt bij de Schotse hooglander zijn. Wat je bestelt komt diepgevroren aan, de kleur, smaak en structuur van het vlees zijn top.
Probeer het en je wilt niets anders meer.
“Bedankt voor de super service en het geweldig lekkere vlees!
Bij het bakken en braden ruikt het ouderwets lekker. Dat ouderwets mag je letterlijk nemen want het ruikt zoals ik het mij herinner uit mijn jeugd en dat is zo’n 70 jaar geleden.”
De drukste maanden van het jaar komen er aan. Er vervallen flink wat verzenddagen in verband met de feestdagen en drukte bij PostNL. Lees hier welke. En door diezelfde extra drukte bij de pakketbezorgers van PostNL kiezen we er in december voor om alleen naar PostNL afhaallocaties te verzenden.
Bij een aflevering van de Keuringsdienst van Waarde leerden we dat er in plaats van antibiotica steeds vaker naar coccidiostatica bij kippen wordt gebruikt. Dat is officieel geen antibiotica, maar heeft wel dezeflde werking en nadelen. Dat riep natuurlijk vragen op. Bakx gebruikt dit middel niet, dus geen zorgen over ons antibioticavrij kippenvlees. Lees hier meer.
De boeren laten volop van zich horen in de stikstofdiscussie en de vele meningen vallen over elkaar heen. In dit stuk probeer ik te verwoorden hoe wij tegen de verschillende discussiepunten aan kijken.
Een nieuw plan om een bloemenzee te maken. Help je mee? Lees hier hoe.